Verslag spelletjesnamiddag

dinsdag 6 mei 2014 Esben 0 Opmerkingen

Het heeft even op zich laten wachten, maar hier zijn we met een verslagje van hoe onze spelletjesnamiddag geweest is.

Deze editie was de eerste keer buiten en niettegenstaande de wolken de hele tijd de zonnestralen tegenhielden, bleef het toch droog (op 2 verdwaalde regendruppels na).

We waren met een 10tal in het Baudelopark, wat resulteerde in enkele spelletjes Kubb met 2 grotere groepen en tussenin enkele pogingen om elkaar met petanque te verslaan. Met gratis animatie: een wat beschonken man kwam z'n geamuseerde maar onverstaanbare mening geven met allicht de nodige aanwijzingen om te winnen. Eens hij blijkbaar doorhad dat we er niet veel aan hadden, had hij nog een gezellige monoloog met een zitbank alvorens te verdwijnen in de stad. Of dit ook iemand was die de blog leest zullen we echter nooit weten... ;-)

Jammer genoeg werd het niet echt warm die namiddag, in tegenstelling tot de weekends ervoor.  Na nog enkele spelletjes Kubb werd rond 18u alles opgeruimd en een tafeltje gezocht binnen om iets te drinken en wat later er ook lekker te eten.  Al babbelend liep de avond ten einde rond 21u30.

Het was ook deze keer alweer een fijne namiddag met ook nu enkele nieuwe gezichten, dus kom maar af indien je een volgende keer zin hebt om mee te doen! Alle info over een volgende editie zal hier binnenkort op deze blog verschijnen.

0 reacties: