Love me tinder, love me sweet

maandag 22 september 2014 Gastblogger 9 Opmerkingen

Deze hebben jullie wel verdiend en wil ik jullie absoluut niet onthouden. Ik kreeg het volgende bericht van mijn meest recente Tindermatch:

Ben je vaak alleen of af en toe en altijd al eens een ondeugend moment en geil moment willen beleven met een leuke jonge vent. Ik verwen je eerst met een heerlijke erotische massage van top tot teen, waarbij je ongelooflijk verslavend genot krijgt. Net zo lang tot je klaar bent voor het intieme moment met mij. Ik ben zelf een sportieve man van 30 die dit allemaal waar kan maken voor jou. Verder ben ik zelf goed verzorgd, hygiënisch en discreet. Hetzelfde verwacht ik daarom ook terug. Gegarandeerd genot en je krijgt gegarandeerd alles wat je wil! Als je interesse hebt in zo'n heerlijke massage en meer: whatsapp, sms of bel me dan. Gewoon mijn nummer vragen, niks mis mee.

Om nog maar eens te bevestigen hoe weinig interessant het beschikbare aanbod is momenteel. Ook al ben ik niet vies van een avontuurtje just for fun, dit ruikt zo heel erg goedkoop, zo heel erg gigolo, zo heel erg erover. Nee, bedankt! Jakkes, brrrrr, grrrr, grmbl, bweik!Met dank aan onze gastblogster. Heb je zelf ervaring met Tinder of andere datingsites, mail ons dan gerust zodat we deze kunnen delen met onze lezers.

9 opmerkingen:

 1. Nog net geen: niet tevreden - geld terug garantie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heerlijke erotische massage dat gun ik een heleboel lieve mensen op deez' aard.

  Maar
  er mist een LID- woord (sorry, het is laat. Ik kop 'm er vast in, voordat iemand anders het doet)
  Eerste zin loopt alsof ie door een computer is geschreven. Of door een twijfelaar die je bijna al hoort hijgen bij het afwegen van de woorden 'ondeugend' en 'geil'...
  Ach, als iemand al geen aandacht aan de tekst schenkt waarmee hij zijn prooi probeert binnen te halen, kan ik me ook geen voorstelling maken bij hoe hij mij 'alles wat ik wil' kan geven.

  En als de 'beloning' 'het intieme moment met hem' is, dan kan hij misschien wel goed masseren, maar weet hij weinig van erotiek.

  Best sneu ook wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een grote zieligaard, 'gegarandeerd'! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb er geen ervaring mee, want ik ben van 'straat' van een pré-tinder tijdperk, maar ik heb ook al positieve zaken gehoord. Vroeger heb ik mijn ex leren kennen via rendez-vous.be. Ik weet niet of het nog bestaat, maar dat viel ook goed mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb wel zin in een erotische massage. Mag ik zijn nummer? Alleen, het "intieme moment met hem", ik weet niet of ik daar zo klaar voor ben. Och ja, in je leven moet je alles eens geprobeerd hebben zeker? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik blijf zo lang ik kan smartphoneloos, dus met Tinder heb ik geen ervaringen. (Mis ik iets?) En blijkbaar doe ik iets verkeerd want zelfs via een 'klassieke' ontmoetingssite als Rendez-Vous krijg ik amper bezoeken, nog minder reacties het heeft nog nooit tot iets geleid. Ik vind het dus weggegooid geld, maar jammer genoeg is mijn betalende abonnement pas automatisch verlengd (zal in de toekomst niet meer gebeuren).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. vind ik leuk! => zo'n dingen overkomen dus niet alleen mij

  BeantwoordenVerwijderen
 8. En haha, nachtbraker :-)
  (dezelfde anoniemeling als de vorige post)

  BeantwoordenVerwijderen