Weirdo's, junks, junioren en senioren versus mijn verlanglijstje (deel 1)

maandag 29 september 2014 Gastblogger 4 Opmerkingen

Een mens loopt wat tegen het (virtuele) lijf in die online dating wereld. Ik kan er ondertussen al een boek over schrijven en zoals ik reeds eerder aangaf, word ik daar niet altijd even vrolijk van, al zijn het soms ook echt wel hilarische taferelen, net omdat het er zo ver over is.

Een bloemlezing van degene die het meest zijn blijven 'hangen':
- B. die tegelijk ook D. was en uiteindelijk een lesbische vrouw bleek te zijn
- De man die kickt op zich verkleden als zwangere vrouw ?!
- De man die op zoek is naar een dominante meesteres
- De opener 'draag je nylonkousen, want ik vind dat mooi' (vol met schrijffouten en dat is zowaar afknapper nr. 1 voor mij)
- Topkerel R. waarmee het super klikte maar die opeens een link doorstuurde van een interview dat van hem was afgenomen over zijn oogziekte waardoor hij geleidelijk aan blind wordt (en joh, ik heb al miserie genoeg, ik wil me echt niet in zo'n gebeuren storten hoe interessant en leuk hij ook was, erg ik weet het maar ja...)
- De junk waarmee ik effectief een date had (ja, domme ik) die ongelofelijk raar, voor mij compleet onbekend, gedrag vertoonde en die gelukkig zonder dat er ongelukken gebeurd zijn snel weer naar huis vertrok
- om nog maar te zwijgen van de honderden senioren en junioren die hun kans denken te kunnen wagen (nu, mijn absolute minimumleeftijd voor een groen blaadje is 27 jaar en mijn maximumleeftijd is 40 jaar, maar denk je nu echt dat ze daar rekening mee houden ;-))
- en zo verder enzovoort ...

(wordt vervolgd)

Met dank aan onze gastblogster.

4 opmerkingen:

 1. Ik vind het wel een beetje sneu voor R. Ik heb dit nog niet meegemaakt, ik weet niet goed hoe ik zelf zou reageren... Het is natuurlijk ook anders indien zoiets gebeurt met een persoon die reeds je partner is. Da's dan weer het vreemde...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey, ja ik begrijp je reactie en ik heb er ook veel over gepraat met vrienden. Maar je stapt in zo'n geval meteen in een zorgrelatie en ik vind het heel veel gevraagd om daar bewust voor te kiezen. Maar ik ben er dus zeker niet licht over gegaan ;-) Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Herkenbaar, op internetdate met een junk: Toen hij vroeg of ik even meeging omdat hij "een pakje moest gaan ophalen" werd het mij net iets té vreemd en heb ik toch maar afscheid genomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoewel ik al een hele tijd de datingsites links laat liggen, denk ik toch dat het zou kunnen dat ik dezelfde mannen heb gekruist als gastblogster.
  De 'gek op nylonkousen'-man: check
  De 'bijna-blind-man': check
  De senioren en junioren: check
  Zo te zien is er nog niets veranderd in datingland. Ik mag dan wel langs de 'gewone' wegen erg weinig mannen ontmoeten, dan nog voel ik me veel beter dan in de tijd dat ik wel nog aan datingsites deed.

  BeantwoordenVerwijderen