De wens(en) voor uzelve...

zaterdag 10 januari 2015 Gastblogger 4 Opmerkingen

Het feestgedruis voor 2015 gaat deze maand januari nog even door: de beruchte nieuwjaarsrecepties her en der duiken op. Wij wensen elkaar 'het beste', 'alles wat ge wilt dit jaar!',... ik vind dat allemaal fijn, plezant, en nog meer van die dingen; doch het zette me ook aan het denken. Wij wensen elkaar vanalles en nog wat toe, doch wat wensen we voor onszelf? Als ik deze vraag neerleg bij een groepje vrienden, kijken ze eerst op en staan dan even stil: 'Ah, ja, ik mag mezelf ook iets toewensen, natuurlijk!' En dan komen de wensen, verhalen, toasten,...

Dus single mevrouw/meneer, vertel eens: wat wens jij jezelf toe in 2015?

4 opmerkingen:

 1. Eerst en vooral: beste wensen voor het nieuwe jaar! :-)

  Ik wil vooral blijven voortdoen zoals ik bezig ben. Maar het is wel het eerste jaar dat ik besef dat het misschien toch tijd wordt voor een lief. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er waren jaren dat een goede partner vinden het hoogste was dat ik mezelf toewenste. Dat blijft zo, maar ik ben ondertussen beginnen te beseffen dat je - zelfs als je veel inspanningen doet - dat toch nooit helemaal in de hand hebt. Ik stel ook vast dat ik zelfs zonder partner al een vrij hoog niveau van geluk bereik. Dus wens ik mezelf vooral toe dat ik geen geliefden verlies dit jaar en zelf gespaard blijf van zware ziekte of ernstige ongevallen. Iemand erbij krijgen om graag te zien, zou mooi zijn. Maar niemand van de bestaande familie- en vriendenkring moeten verliezen, zou ook al een mooi cadeau zijn voor 2015.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wens mezelve een nieuwe, fijne, deeltijdse, stabiele job en een nieuwe woonst in een rustige buurt! En nu ik dan toch mag wensen: fijne vriendschappen, toffe momenten en een lente en zomer die voorbij lijkt te vliegen, want dan is't genieten geblazen als je dat kan vaststellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wens mezelf gemoedrust en nog veel bijleren over emotionele intelligentie,leren grenzen te trekken en ook het woord neen wat meer te gebruiken,ik ben al een gelukkige singel maar als ik in 2015 dat kan leren dat zou me wel heel gelukkig maken
  Ik wens ook iedereen die meewerkt aan op ons eentje een leuk en gezond en gelukkig en nog zoveel meer 2015

  BeantwoordenVerwijderen