Herinnering: Ontmoetingsavond volgende donderdag 22/1 in Gent

vrijdag 16 januari 2015 Esben 0 Opmerkingen

Zoals je kan lezen in onze eerdere post, organiseren we een ontmoetingsavond voor singles die openstaan voor een relatie en goesting hebben om met gelijkgestemde singles een fijne avond te beleven. Wij zien het niet als een speeddating ofzo, maar wel als dé gelegenheid om in een tof café in Gent ene te gaan drinken en heel gemoedelijk andere singles te leren kennen.

Om dit nog gemakkelijker te maken, voorzien we stickers en schrijfgerief zodat je ter plaatse een naamkaartje kan maken. Je kan er bv. ook een trefwoord opschrijven over je favoriete thema? 't Is maar een idee. Met de sticker toon je dat je één van de vele singles bent die zich in bovenstaande herkent en dat je graag een babbel slaat.

Wij zorgen voor het concept en jullie zorgen voor het volk! Hoe meer singles, hoe meer babbels dus breng gerust je singlevrienden mee! Het is de eerste keer dat we zoiets organiseren. Altijd fijn om eens iets nieuws te proberen en het is voor ons ook een ontdekking :-)

Hoe herken je ons? Simpel: wij zullen staan/zitten rond het einde van de lange toog, dus iets voorbij het midden van het café naar achteren toe, en wij dragen een naamkaartje :-)

Inschrijven is niet nodig, kom gewoon af voor een fijne café-avond!

We kijken er erg naar uit om jullie volgende donderdag 22/1 vanaf 19 uur in de Vooruit in Gent te ontmoeten! Tot dan!

Johanna en Esben.

0 reacties: