De grote OOE mini-activiteiten-enquête

donderdag 26 februari 2015 Sir K 4 Opmerkingen

Als organisatoren van activiteiten vragen we ons meestal af: "Hoe kunnen we de vrij gezellige mensen hier op de blog ertoe bewegen om met ons allen samen te komen en een leuke tijd beleven?". Daarom hebben we deze mini-enquête samengesteld. Ze is anoniem en we hopen met de antwoorden en commentaren inzicht te krijgen wat jullie, vrij gezellige bloglezers, actief willen beleven. We hebben gemerkt tijdens allerlei activiteiten en de reacties erop dat er vraag naar is. Zeg nu zelf, wat is er leuker dan activiteiten ontdekken met toffe mensen? Thuis blijven? ;-)

Stilletjes hopen we ook dat we enkelen onder jullie kunnen overtuigen om iets gezellig, boeiend, leerrijk, inspannend, .... te organiseren eventueel met de hulp van iemand. Niet iedereen weet wat er bij jou in de buurt te beleven of te ontdekken valt. Als je er niet in je eentje naartoe wilt dan kan je dit misschien kenbaar maken via deze blog.

De enquête vind je hier en kan je gedurende de maand maart invullen. De conclusie van de enquête zal in een blogstukje gegoten worden.

Alvast bedankt om deze in te vullen en misschien tot op één van de komende activiteiten (wandelingontmoetingsavond, spelletjesnamiddag).

Groetjes,
De Organisatoren.

4 opmerkingen:

  1. Ik heb ze ook net ingevuld. 't Was een makkie. Goed opgestelde enquête die maximum 5 minuutjes van je tijd vergt.
    Kortom: doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Griet, Lies en alle anderen die deze enquete al hebben ingevuld:

    Bedankt! Er zijn al enkele goede tips en nuttige commentaren binnen gekomen.

    BeantwoordenVerwijderen