De LETS-man (deel 1)

donderdag 26 maart 2015 Gastblogger 2 Opmerkingen

Sara was in haar nopjes. De eerste lentezon scheen binnen en bracht veel warmte in haar nieuwe huis. Toen haar relatie zes maanden geleden op de klippen liep, ging ze door een moeilijke periode, wat ook inhield dat ze op zoek moest gaan naar een andere woonst. Als bij toeval botste ze op een mooi gerenoveerd herenhuis met grote ramen en een zonnig tuintje in een rustige buurt. Helemaal haar ding. De verhuis was vlot verlopen, en alle meubels hadden ondertussen hun plek gevonden. Het einde van de chaos was eindelijk in zicht. Alleen die hoge plafonds, daar had ze wat extra hulp bij nodig. Ze had maar een korte trapladder en met haar 1m64 kwam ze ook niet ver. Bovendien vond ze het niet zo veilig om een plafondlamp op haar eentje op te hangen. Door alle verhuisdrukte had ze nog maar weinig tijd gehad om mensen te leren kennen in deze buurt. Ze had echter vernomen dat er in deze stad een LETS-netwerk actief was. Na een korte oproep kwam er al snel reactie van een zekere Sam. Hij woonde een paar straten verder en zou deze namiddag langskomen, had hij geschreven. "Prima", had ze gereageerd, "hoe sneller die lamp ophangt, hoe beter!".

(wordt vervolgd)

2 opmerkingen:

  1. Sara is een bofkont. Zo in haar eentje een mooi gerenoveerd herenhuis kunnen kopen, mét tuintje dan nog wel. Ik zie het er haar nog niet veel nadoen. Toch niet hier in Gent.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Misschien is het een huurwoning? Ik woonde ooit in een groot herenhuis, mét hoge plafonds, voor 550 euro per maand. Nu, 't was wel niet in Gent :-)

    BeantwoordenVerwijderen