De LETS-man (deel 2)

vrijdag 27 maart 2015 Gastblogger 6 Opmerkingen

Ze ging net beginnen met het uitpakken van de laatste verhuisdoos, toen plots de deurbel ging. "Dat zal Sam zijn", dacht ze. Op haar blote voeten liep ze naar de voordeur. "Sara? Ik ben Sam van LETS". Amai, knappe gast, was het eerste wat haar te binnen schoot. Ze had zich eerder verwacht aan een gepensioneerde zestiger met een grijze stofjas, of een slungelige knul met dikke brilglazen. Maar geen kruising tussen Ryan Gosling en Matt Damon. Verward keek ze hem aan. "Sara, de lamp? Ik ben toch bij het juiste adres?". "Euh, jawel hoor, je bent helemaal juist, kom maar binnen." "Wow, wat een prachtig huis! En zoveel licht!", zei Sam terwijl hij haar glimlachend aankeek. "Woon je hier al lang?" "Een maandje nog maar", zei Sara. "Amai, dan heb je er wel al je werk van gemaakt!", sprak Sam. "Bedankt voor het compliment, ik heb mijn best gedaan, alleen die hoge plafonds hé", zei ze terwijl ze lachend naar boven wees. "Juist ja, de lamp, daarvoor was ik gekomen.", grinnikte Sam. "Hou jij de ladder tegen terwijl ik de lamp vastmaak?".

Terwijl Sam op de ladder stond en bezig was met het vastmaken van de lamp, betrapte Sara zich erop dat ze zijn lichaam aan het bekijken was. Groot, sportief gebouwd, gebruinde mooie armen, leuke glimlach, ... wat een hottie, waarom was ze hem hier nog niet eerder tegengekomen? "Vind je vriendin het niet erg dat je andere vrouwen helpt?", vroeg ze speels. Sam keek haar even verbaasd aan, en glimlachte toen. "Neen hoor, ik heb momenteel geen vriendin. We zijn een jaar of zo geleden uit elkaar gegaan en sindsdien ben ik alleen". "Ow, dat is jammer", zei Sara, "Sorry dat ik ernaar vroeg, ik bedoelde het niet slecht. Ik ben trouwens zelf een specialiste op het vlak van relatiebreuken", zei ze terwijl ze hem een knipoog toewierp. Sam lachte luidop en keek haar indringend aan. "Dan hebben we alvast één ding gemeen", zei hij, terwijl hij op zijn beurt knipoogde. "Zo, die hangt goed vast, denk ik", zei hij, de lamp aanwijzend. "Eens aanschakelen?".

(wordt vervolgd)

6 opmerkingen:

 1. Stationsromannetjesniveau...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben al jaren lid van LETS en ik kan jullie garanderen dat daar zelden of nooit mannelijke (single) hotties te bespeuren zijn. LETS is zeker een aanrader voor wie een handige man (of vrouw) wil vinden om een klus te klaren, maar verwacht er ook niet meer van dan dat. Er zijn trouwens veel meer vrouwelijke dan mannelijke leden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. stationsromansvooriedereen.com27 maart 2015 om 21:06

  Kan de auteur van deze tekst dringend contact met ons opnemen? Voor toptalent is er bij ons altijd plaats. Verloning o.t.k.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Anoniem 2: LETS telt veel meer vrouwelijke dan mannelijke leden? Interessant, misschien moet ik mij ook eens aansluiten. Wie weet zijn er vrouwelijke single hotties die mij kunnen helpen bij het betegelen van mijn badkamer.

  @stationromansvooriedereen.com: ik probeerde uw website tevergeefs te bereiken. Kan ik u mijn CV op een andere manier bezorgen? Ik ben momenteel dringend op zoek naar een nieuwe uitdaging.

  De auteur,
  M. Grey

  (NB: geen familie van)

  BeantwoordenVerwijderen