Op ons eentje is opnieuw te volgen via Facebook

woensdag 1 april 2015 Gastblogger 6 Opmerkingen

Vanaf nu kunnen jullie 'oponseentje' opnieuw volgen via Facebook.

We plaatsen er links naar de blogs en activiteiten van oponseentje, maar ook ander leuk vrijgezellig nieuws.

Zeker de moeite dus om de pagina te liken!

Met dank aan onze nieuwe Facebook-paginabeheerder.

6 opmerkingen:

 1. Wel een beetje luguber, die foto's van grafzerken naast de links naar onze stukjes. Weet iemand hoe het komt dat Facebook daar zelf zo'n foto's zet? En vooral wat je eraan kan doen? Onze nieuwe FB-beheerder zal u dankbaar zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik een web browser met ad-blocker, dus ik zie geen reclame. Maar wanneer ik de ad-blocker uitzet, zie ik reclame voor software. Ik vermoed dat het user-afhankelijk is, je kunt daar niet veel aan doen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook die ad-blocker en toch zie ik grafzerken en versleten schoenen staan. Zie jij geen foto's staan naast de stukjes op onze FB-pagina?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Neen, bij mij is alles weg. Soms kan het helpen om de adblocker eens te verwijderen en opnieuw te installeren (rechtsklik->Remove from Chrome). Ik gebruik dus Google Chrome met de AdBlock extension die je hier kunt vinden: https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom Na een herinstallatie best een browser volledig afsluiten en terug opstarten...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het heeft met de blogrol te maken. Indien het artikeltje zelf geen foto bevat, zoekt facebook een foto op een andere plaats op die pagina. In de blogrol dus.
  Adblock kan daar niets aan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt E. voor de verhelderende uitleg. Ik speel het door aan onze FB-beheerder.

  BeantwoordenVerwijderen