Herinnering ontmoetingsavond (07/04) + Resultaten van de activiteiten-enquête (deel 1)

vrijdag 3 april 2015 Sir K 2 Opmerkingen

Op dinsdag 7 april vanaf 19h00 gaat er terug een ontmoetingsavond door in de Vooruit. Zoals gewoonlijk zitten we aan de tafels op het einde van de toog. Er zal een OOE-vlagje op de tafel staan en de organisator zal een sticker dragen. Zo kan je ons makkelijk terugvinden.

Tot dan!


"De grote OOE mini-activiteiten-enquête" werd afgesloten en in enkele stukjes zullen we jullie de resultaten meedelen. 
Een welgemeende "Dank u wel!" voor diegenen die de enquête hebben ingevuld. We waren aangenaam verrast van het aantal bloglezers die de enquête hebben ingevuld.
De deelnemers waren over het algemeen van het vrouwelijke geslacht (65%), de anderen waren niet zo verwonderlijk van het mannelijke.
Er was lang een tweestrijd tussen 2 leeftijdsgroepen maar uiteindelijk waren de vrij gezellige veertigers (39%) die net voor de dertigers (35%) eindigden, gevolgd door de twintigers (15%) en enkele vijftigers en zestigers.
Ietsje meer dan de helft van jullie afkomstig is van Gent (21%) of de omgeving van Gent (33%). Ook de rest van Oost-Vlaanderen is goed vertegenwoordigd (26%) en we kunnen vaststellen dat ook lezers van andere delen van ons land, vooral Antwerpen, en zelfs buiten onze landsgrenzen, de activiteiten-enquête hebben ingevuld.

Het stelt ons zeer tevreden dat er velen van jullie, 60%, iets willen organiseren. De meesten willen dit doen met de hulp van iemand (45%).
Daarom organiseren we een activiteitenbijeenkomst waar jullie vragen kunnen afvuren, voorstellen kunnen doen en eventueel al een activiteit plannen. We stellen een paar data en uren voor in deze Doodle. Daaruit zal er één of meerdere dag(en) gekozen worden naargelang de opkomst. Het evenement zal doorgaan in de Vooruit in Gent
Als je je voor deze bijeenkomst inschrijft, zou je zo vriendelijk willen zijn om jouw emailadres door te sturen naar oponseentje@gmail.com met in de titel de vermelding : Ooe activiteitenbijeenkomst + je doodlenaam? Via dit emailadres kunnen we jullie contacteren om de definitieve datum door te geven.

Tot hier de eerste resultaten van "De grote OOE mini-activiteiten-enquête".

We wensen jullie een fijn en zalig paasweekend toe!

2 opmerkingen:

  1. Een pluim voor de zin voor initiatief van Sir K. Ik wens dat er velen in zijn voetsporen mogen treden.
    Want het zou toch jammer zijn als singles die nieuwe mensen willen ontmoeten dat alleen maar kunnen via dure, commerciële initiatieven?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad Lies,

    ik ben de vorige keer naar de ontmoetingsavond geweest en kijk er naar uit om naar de volgende te gaan. Babbeltje slaan in een ontspannen sfeer...

    BeantwoordenVerwijderen