Uitnodiging: Improvisatietheater op 3 mei in theater Tinnenpot in Gent

maandag 27 april 2015 Sir K 1 Opmerkingen

Op zondag 3 mei vindt de halve finale van de Belgische Improvisatie Liga (BIL) plaats in theater Tinnenpot in Gent

Voor de mensen die dit niet kennen een woordje uitleg: 

Het is een theatervoorstelling met twee teams die spelen in en rond een arena zoals een hockeywedstrijd. Er zijn enkele wacko scheidsrechters : Pierre Lamort, Stein Venein en Black Benny die er zo hun eigen mening op na houden wat betreft een "goede improvisatie". 
Er kunnen natuurlijk geen ceremoniemeester op speed en enkele vrolijke strijdlieden ontbreken!! En last but not least, het publiek dat zich mag uitleven vanop de tribune met het bekogelen van de arena met zijn pantoffels en de democratie mag laten werken door steeds op zijn favoriete of naar hun mening best spelende team te stemmen. 

Hebben jullie zin in een avondje impro op het scherpst van de snede met twee teams die zich laten leiden door hun eigen kinderlijke en soms minder kinderlijke fantasieën, ga dan gewoon mee!

De wedstrijd begint om 20u in theater Tinnenpot in de Tinnenpotstraat nr 21 in Gent.

Naar mijn mening de perfecte manier om een lang weekend af te sluiten!

Tickets kunnen zowel op voorhand als ter plaatse gekocht worden en kosten in voorverkoop 13 euro, aan de kassa 14 euro. De voorverkooptickets kunnen hier aangekocht worden. 

Ik zal een half uur op voorhand in het caféetje aanwezig zijn links van de ingang met een blad met  "Op ons eentje" op ter herkenning. Je kan je aanwezigheid ook kenbaar maken via een opmerking.

Hopelijk tot dan!
Johan

Met dank aan onze mede-organisator Johan. Wil je ook iets organiseren? Schrijf dan een leuk tekstje en mail dit door naar oponseentje@gmail.com.

1 opmerking:

  1. Zou ik zeker eens willen doen maar helaas heb ik zondag al plannen.Veel plezier

    BeantwoordenVerwijderen