Uitnodiging: Ontmoetingsavond donderdag 16 juli in Vooruit Gent

dinsdag 23 juni 2015 Sir K 0 Opmerkingen

Op de vorige ontmoetingsavond (18/06) mochten we terug een paar nieuwe gezichten verwelkomen. Het werd een gezellig onderonsje waarbij over van alles en nog wat werd gepalaverd. Gesprekken over Gent, het werk, verbouwen, koelingsproblemen, wormpjes, vaderschapstesten, ... gingen vlotjes over en weer.
Er werden ook een paar breinbrekers op tafel gegooid waar, vol overgave, naar de oplossing werd gezocht en waarvan de oplossing heel eenvoudig leek (achteraf).

En bij deze wordt een nieuwe datum voorgesteld:
Op de vooravond van het begin van de Gentse Feesten, wordt de volgende ontmoetingsavond georganiseerd. Op donderdag 16 juli vanaf 19h zijn jullie terug welkom in de Vooruit in Gent. 

Hoe herken je ons? Simpel: wij zullen staan/zitten rond het einde van de lange toog, dus iets voorbij het midden van het café naar achteren toe. Op de tafel zal er een OOE-driehoekje liggen zodat je ons makkelijk kan terugvinden.

Vooraf inschrijven is niet nodig! 

Heb je zin om in een ongedwongen sfeer nieuwe mensen te leren kennen dan moet je gewoon afkomen en een fijne avond beleven! Kom je niet graag in je eentje, neem dan een gezellige vriend of vriendin mee.

Tot dan!
Sir K.

0 reacties: