Mag het misschien ook wat minder zijn?

vrijdag 17 juli 2015 Gastblogger 3 Opmerkingen

3 opmerkingen:

 1. En daar bovenop moet je je fantastisch zijn ook nog overal gaan etaleren: grappig en intelligente oneliners plaatsen op Twitter, al die pracht en praal instagrammen, etc.

  Nee bedankt. Ik ben gewoon mezelf en doe bewust niet mee aan dit circus. Veel te vermoeiend!

  Trouwens, ik vind dat al deze verwachtingen ook nadelig zijn voor het starten van een relatie.
  Zeker door die supertoegankelijke en enorm bedrieglijke sociale media gaan mensen zich nog meer spiegelen aan anderen en verliezen velen volgens mij een stukje realiteitsbesef.
  Nee, ik ben geen aantrekkelijke blogster die er altijd perfect uitziet, altijd tijd heeft om van de ene hippe plaats naar de andere te gaan en nooit eens een niet zo genuanceerde en doordachte mening heeft. Ik ben gewoon iemand die gaat werken en daarnaast tijd probeert te maken voor dingen die ze graag doet. Die ernaar streeft om de best mogelijke versie van zichzelf te zijn en bovenal tevreden wil zijn met zichzelf en haar leven.
  Dat wat we in de media voorgeschoteld krijgen big business is, vaak georchestreerd tot en met en absoluut niet spontaan, wordt teveel vergeten.
  Helaas lijken steeds minder mensen tevreden te zijn met "gewoon", maar azen ze op iemand waarvan zeker de helft van de tijd opgaat aan profilering en proberen mee te draaien met al de rest.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leve de gewoonheid van het leven !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook een heel mooie column over hetzelfde thema: http://charliemag.be/mensen/mensen-zijn-geen-chips/

  BeantwoordenVerwijderen