Uitnodiging: mix&mingle op zaterdag 12 december

dinsdag 1 december 2015 Gastblogger 10 Opmerkingen

Hallo!

Er zouden in ons land een paar honderdduizenden singles zijn. Wij kennen er daar een aantal van. Het zijn stuk voor stuk leuke, gezellige mensen. Mochten we hen op hetzelfde moment uitnodigen, zou dit gegarandeerd een leuke avond opleveren. Spijtig genoeg is geen van onze livings groot genoeg. Daarom maken we voor één avond van café De Karper in Gent onze 'living'.

Op 12 december gaat er een privéfeestje door, speciaal voor leuke, gezellige singles die ervoor openstaan om nieuwe mensen te leren kennen. Verwacht je niet aan een speeddate of aan datingsite-vragen en -'vind ik leuks'. Wij serveren je wel graag een aantal ijsbrekers, waardoor je sowieso met anderen aan de praat geraakt.

Wij beloven je een hartverwarmende avond. Hopelijk ga je daarna de nacht in en weet je eindelijk waar al die leuke singles uithangen!

Stuur deze uitnodiging gerust door.

Als je graag meer wilt weten, stuur gerust een mailtje naar mixenmingle@gmail.com.

Groeten en hopelijk tot op 12 december!

Rosemarijn en Veerle


Organiseer jij ook een niet-commerciële activiteit voor singles, mail dan naar oponseentje@gmail.com. Wij publiceren je uitnodiging graag.

10 opmerkingen:

 1. Hmmm... misschien toch eens horen of ik geen babysit kan regelen dan. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt leuk, maar ontbreekt hier geen uur wanneer we verwacht worden ?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zaterdag 12 december vanaf 21.00 in De Karper, Kortrijksesteenweg 2, 9000 Gent. Hopelijk tot dan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Is er een bepaalde leeftijd voor jullie doelgroep of niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Iedereen is welkom. Er komen twintigers, dertigers, veertigers...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke initiatieven broeien hier op deze blog! Mocht ik in de buurt wonen had ik het zeker en vast in de agenda vastgezet! Succes, go on!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De afwezigen hadden meer dan ongelijk! Nu net terug thuis (ja, het is intussen tien na 4) en geen seconde met het idee gespeeld om al eerder huiswaarts te trekken. Een hele donsdekenfabriek pluimen voor Rosemarijn en Veerle. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Lev: Amai, zo enthousiast. Ik krijg al bijna spijt dat ik mijn drempelvrees niet overwonnen heb. Zie je het zitten om een verslag te schrijven voor de blog? Of ben je nog te veel zombie na z'n zware nacht ;-)?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Done and done! En nee, als avondmens met een Uk van twee jaar kweek je wel snel een goeie tolerantie tegen rare uren ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dankjewel voor de fijne feedback! We kijken uit naar het verslag ;).

  BeantwoordenVerwijderen