Uitnodiging: reiscafé voor singles op zondag 3 april

dinsdag 15 maart 2016 Lies 12 Opmerkingen

Wat begon met een post over reizen als single mondde uit in het idee om een bijeenkomst te organiseren rond dit thema. Het idee kreeg vorm en ziehier wat gastblogger en Lies bekokstoofden.

Wanneer: zondag 3 april om 14.30 uur

Waar: café van de Vooruit in Gent, achteraan in het café

Wat: een informele bijeenkomst voor iedereen die ideeën wil opdoen voor z'n komende vakanties (en misschien zelfs reisgenoten wil ontmoeten). We wisselen op een ongedwongen en spontane manier onze ervaringen uit op het vlak van soloreizen, groepsreizen, reizen met vrienden, op reis met kinderen, ...

Meebrengen: iets om je verhaal mee te ondersteunen (foto's, een wereldkaart met daarop de bestemmingen die je al bezocht, folders van de reisorganisaties waarmee je reisde, ...). Zo kan je meteen ook zien aan welke tafel je moet zijn.

Inschrijven? Graag hieronder laten weten dat je komt. Zo kunnen we bij massale reacties het Arteveldestadion afhuren ;-).12 opmerkingen:

 1. Zeer goed idee, Lies & co. Ik wil zelf binnenkort de knoop doorhakken dus dit 'groepsmoment' komt ideaal. I'll be there!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je komt, Coco. Zo kunnen we als OOE-bloggers eens 'in het echt' kennismaken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, daar kijk ik ook naar uit. En om Lev te antwoorden wat die alter ego's betreft (met een snode grijns) : wie weet is de Vooruit die dag ineens bevolkt met truckchauffeurs en stoere zeebonken ;). Imagine that... :)

   Verwijderen
 3. Of ik kan blijven is twijfelachtig - ik heb een Ukje dat weekend - maar misschien dat ik wel eens heel ff binnenspring om hallo te zeggen (en een gezicht te kunnen plakken op die schuilnamen hier ;-)).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik probeer ook te komen, maar nog niet 100% zeker, in elk geval, leuk idee :)

   Verwijderen
 5. Ik zal ook proberen te komen. Het is al zeer lang geleden dat ik nog 's een solo reis deed, maar dit jaar plan ik een fietstocht van een maand op mijn ééntje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk initiatief! Ik zal zeker trachten erbij te zijn, ben altijd benieuwd naar de ervaringen/tips van andere solo-reizigers.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wil wel komen, maar vroeg me af of je ook mag komen als je eigenlijk nog niet veel op reis bent geweest? en of er ook mensen vanuit het Antwerpse naar daar komen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uiteraard mag dat, een aantal zullen van het Gentse zijn, anderen van (veel verder). Sommigen zullen al behoorlijk wat reiskilometers erop zitten hebben, een aantal anderen (mezelf inbegrepen) ook helemaal niet. Breng je jezelf, een paar ideeën en een stukje gezelligheid mee en het komt helemaal goed ;-)

   Verwijderen
 8. Hallo, misschien passeer ik ook eens voor dit reis-deelmoment. Al veel groepsreizen gemaakt met verschillende organisaties en ook ervaring met vrijwilligerswerk in Afrika.

  BeantwoordenVerwijderen