Reminder: reiscafé voor singles nu zondag

vrijdag 1 april 2016 Lev 6 Opmerkingen

Gezien het aantal commentaren van mensen die er gaan bijzijn (of willen bijzijn) blijkt er wel enige animo te zijn voor het reiscafé voor singles nu zondag :-) dus, wie nog twijfelt: kom spring gerust binnen! Of het nu is om zelf ervaring te delen, ideeën op te doen voor eigen vakantieplannen of gewoon om eens bij te schuiven voor de gezelligheid... doen!

Wanneer: zondag 3 april om 14.30 uur

Waar: café van de Vooruit in Gent, achteraan in het café

Wat: een informele bijeenkomst voor iedereen die ideeën wil opdoen voor z'n komende vakanties (en misschien zelfs reisgenoten wil ontmoeten). We wisselen op een ongedwongen en spontane manier onze ervaringen uit op het vlak van soloreizen, groepsreizen, reizen met vrienden, op reis met kinderen, ...

Meebrengen: iets om je verhaal mee te ondersteunen (foto's, een wereldkaart met daarop de bestemmingen die je al bezocht, folders van de reisorganisaties waarmee je reisde, ...). Zo kan je meteen ook zien aan welke tafel je moet zijn.

6 opmerkingen:

  1. Veel te mooi weer om binnen te zitten, ik hou een grote tafel op het terras vrij !(zoek de reisgids)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Veel te mooi weer om binnen te zitten, ik hou een grote tafel op het terras vrij !(zoek de reisgids)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah we hebben elkaar gemist dan.vermoedde zoiets,maar heb me ondertussen laten verleiden door een ijsjes voorstel van een vriendin.

    BeantwoordenVerwijderen