Gentse Feesten: comedy/muziekliefhebbers gezocht

zondag 17 juli 2016 Gastblogger 2 Opmerkingen

Ik had graag een oproep gelanceerd via jullie blog, naar aanleiding van twee voorstellingen die doorgaan tijdens de Gentse Feesten. Ik vroeg me af of er comedy/muziekliefhebbers onder de bezoekers van deze blog te vinden zijn? Voor volgende voorstellingen tijdens de Gentse Feesten heb ik nog een toegangsticket op overschot. Bij interesse/vragen graag een mailtje naar volgend adres: gf2016@outlook.be .

Muzikale comedy groeten,

Philippe

Gabriel Rios Boomtownfestival Gent – Vrijdag 22 juli – 22,50 euro

Tijdens de Gentse Feesten, zakt Gabriel Rios, voor het tweede jaar op rij, af naar Gent. En dat in het kader van het Boomtownfestival. Daar zal hij op vrijdag 22 juli, het beste van zichzelf geven, in het mooie décor van de Gentse opera.

Jan Jaap Van der Wal – Zondag 24 juli – 19 euro

Op de laatste dag van de Gentse Feesten is het tijd voor comedy!

Tijdens het Comedy Festival, zal Jan Jaap van der Wal, het podium van de Vooruit onveilig maken. De uitgelezen kans voor al wie, met een lach (en wie weet ook een traan), de Gentse Feesten wil afsluiten.

Onderstaande tekst komt van de website van Comedy Festival.

Vlaanderen viel het afgelopen jaar als een blok voor deze uber sympathieke Nederlander. In zijn show ‘De Nieuwe Belg’ gaf hij namelijk toe een beetje ‘gek’ of ‘zot’ te zijn van België. En die liefde was wederzijds… Een uitverkochte theatertournee en een uitzending van zijn show tijdens ‘Comedy Kings’ op Vier. Een vaste stek bij opeenvolgend Café Corsari en Siska Schoeters op Studio Brussel. Sinds kort ook professioneel pleiter in ‘Advocaat van de Duivel’ en uw favoriete roaster bij ‘Achter de Rug’. En dan halen we enkel nog de meest succesvolle media-dates aan.

Jan Jaap besliste dan ook om een langdurige relatie aan te gaan met ons land, en zocht en vond een vaste stek in Antwerpen. Van daaruit moet hij maar gewoon de straat op om inspiratie te krijgen voor nieuw materiaal, dat hij sowieso met overtuiging zal brengen tijdens ons afspraakje op het Lacht Comedy Festival tijdens de Gentse Feesten.

Met dank aan onze gastblogger. Mail jij ons ook je voorstellen voor activiteiten, single-belevenissen, tips, kijk op de dingen, ... ? Eén adres voor alle ontboezemingen: oponseentje@gmail.com


2 opmerkingen:

  1. Ik ga voor het eerst naar de Gentse feesten nu zaterdag. Ik heb altijd gedacht dat dat volledig gratis was die optredens. Ik heb zelfs nergens kaarten van. Is het dan de moeite om af te zakken?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De meeste voorstellingen zijn inderdaad gratis. Dus zeker de moeite om af te zakken.

    BeantwoordenVerwijderen