Uitstap: STA'M zondag 17 februari

woensdag 16 januari 2019 Gastblogger 1 Opmerkingen

Deze uitstap zal niet doorgaan wegens zeer weinig responsen. De eerste activiteit, mits voldoende inschrijvingen, is een feit: op zondag 17 februari gaan we naar de tentoonstelling 'Het verhaal van Gent' in het Stadsmuseum van Gent, beter bekend als 'STA'M'. We komen bijeen om 12u45. Naargelang het aantal inschrijvingen zal een gids aangevraagd worden of kan je een audiogids nemen. De tentoonstelling doorgaan neemt een dik uur tot anderhalf uur in beslag. Nadien kan alles doorgespoeld worden in het STA'M-Café, grenzend aan het museum.

Aangezien de optie 'gids' een mogelijkheid kan zijn, is het nodig dat je je op voorhand inschrijft VOOR ACHT FEBRUARI  hier. Alle info wordt dan via mail bezorgd.
Het STA'M en STA'M-café hanteren democratische prijzen en de locatie is, zowel met het openbaar vervoer als met de auto, goed te bereiken. Alle info vind je hier terug.

1 opmerking:

  1. leuk initiatief, het stam is een leuk museum. Gentenaars tot 13u gratis toegang, dus niet te lang staan kletsen voor de deur, maar eerst je ticket kopen, zou ik zo zeggen.

    BeantwoordenVerwijderen