Axe

dinsdag 10 november 2009 Lies 5 Opmerkingen

Vorige week gelezen in de krant: 'Een 26-jarige Indiër heeft Unilever aangeklaagd omdat hij na zeven jaar nog steeds geen vriendin heeft. De man gebruikt nochtans dagelijks Axe. En als we de reclamespotjes mogen geloven, bestormen vrouwen de mannen die Axe deodorant gebruiken.'

Haha, was het maar zo simpel! Dan zou de verkoop van Axe ongekende hoogten kennen en de bezoeken aan datingsites ongekende laagten. Gewoon wat Axe spuiten en keuze zat!

Omdat het in de realiteit toch wel wat moeilijker ligt een paar tips voor mannen die aan de vrouw willen:

1. Waarin bijt je het liefst? In een lekker fris, glanzend appeltje dat je toelacht vanuit de fruitschaal of in een verschrompeld appeltje dat daar al veel te lang ligt? Juist! Zorg dus dat jij dat lekker fris appeltje bent. Hou die oude trui met vlekken maar voor je huis- en tuinwerk. En grijp iets frissers uit je kleerkast. Nee, het hoeft geen pak of duur merk te zijn. Als het maar iets zegt over wie je bent en waar je van houdt. Als half Gent maar niet rondloopt met datzelfde grauwe truitje van 13 in een dozijn. Maar belangrijker nog, straal uit dat je persoonlijkheid hebt en dat je zin hebt in het leven. Kan dat, alstublieft?

2. Je bent ongetwijfeld een ontzettend boeiend man. Maar dat betekent nog niet dat je de hele tijd over jezelf moet praten. Hoe kunnen wij nu geloven dat je in ons geïnteresseerd bent als je nauwelijks naar ons vraagt?

3. Maak ons aan het lachen. Het leven is al zo serieus. Doe ons lachen en je krijgt onze meest ontspannen en welgezinde ik te zien. Als dat geen mooi vooruitzicht is!

4. Een lekkere deodorant gebruiken, volstaat niet, maar is wel een goed idee. Want als we onze bevallige hoofdjes op jouw stoere schouders neervleien, dan ruiken we liever de geur van een frisse deodorant dan jouw zweetgeur. Ik weet het wel, in zweet zitten feromonen en die zouden mannen aantrekkelijker maken voor vrouwen. Maar vergeet niet, beste vrienden, dat dat alleen zo is als de geur zo licht is dat je hem niet bewust ruikt.

5 opmerkingen:

 1. Grinnikt bij '1' en vraag of Lies dit aub eens aan Peter wil melden. Met dank ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ok,vanaf nu wordt alles anders! :-)
  Kris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beste Elke
  Je Peter is sowieso een lekker appeltje, zelfs in een afgewassen truitje. Oei, mag ik dat wel zeggen van je vriend? Straks word je nog jaloers en mag ik niet meer gaan eten met hem! Of mag het toch nog als ik beloof hem uitgebreid te prijzen als hij een hip truitje aan heeft en streng terecht te wijzen als het eens wat minder is?
  groetjes van een single die daarom nog niet in elk lekker appeltje wil bijten (dit om eventuele ongerustheid onmiddellijk de kop in te drukken)
  Lies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wahaha! Hij zou eens moeten weten wat we hier allemaal achter zijn rug bekokstoven...

  BeantwoordenVerwijderen