Single-geluk

zondag 24 januari 2010 Lies 2 Opmerkingen

Thuiskomen van de Ikea en botsen op een buurman die je al maanden niet meer gezien hebt. Prompt hulp aangeboden krijgen. Niet alleen bij het uitladen, maar ook bij het ineenpuzzelen van je nieuwe kast.

Merken dat je sociaal netwerk er mag zijn. Waar je de laatste tijd ook naartoe wil, het lukt altijd wel leuk gezelschap te vinden.

Blij zijn als Google analytics je laat weten dat 'Op ons eentje' elke week meer lezers telt. Nauwelijks 50 lezers per week hadden we eind oktober. Vorige week kwamen er al 330 langs. Meestal stille lezers, dat wel, maar we krijgen toch ook meer en meer reacties. Interessante bedenkingen, links naar verhelderende artikels, kookboeken voor singles, recepten (ondertussen uitgeprobeerd en goedgekeurd), ...

Je een breuk lachen als je ziet via welke zoektermen mensen onze blog vinden. Eentje vond ons via 'Hoe krijg ik een nicht in bed?' nadat ik het had over mijn nichtje die in haar bed lag in de kamer naast mij toen ik kerst bij mijn ouders vierde.

Beseffen dat er veel dingen zijn die meezitten. En dat je daar blij om kan zijn, of je nu single bent of niet.

Bijvoorbeeld:
- Bij Ikea een spiegel kopen voor 29 euro. Vaststellen dat er iets aan scheelt en hem terugbrengen. Een tegoedbon van 29 euro krijgen. Zien dat die spiegel ondertussen in promotie staat voor 19 euro. Een nieuwe spiegel kopen. 10 euro winst maken. Met die winst mooie muurstickers kopen.

- Verzot zijn op pannenkoeken en nu al 2 uitnodigingen gekregen hebben om met een hele bende pannenkoeken te eten in de periode rond lichtmis.

- Met de vriendinnen op wellness-weekend gaan. Een cadeau van onszelf aan onszelf voor onze veertigste verjaardag. Een zelf-ineengeknutseld arrangement met een dag sauna, een nacht B&B en een dag Brussel. Mochten er hier lezers zijn uit Brussel en omgeving, we zoeken nog een goed restaurant.

2 opmerkingen:

  1. Ik kan meepraten over die rare zoektermen! Bij mij blijft "ontmaagding" en "filmpje ontmaagding" veel voorkomend. Frrreakyy! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een geweldig goed restaurant in (de rand van) Brussel is 'De Maurice à Olivier', Roodebeeksteenweg 246, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe. http://www.demauriceaolivier.be/.
    Een absolute aanrader!

    BeantwoordenVerwijderen