Single-picknick

zondag 13 juni 2010 Lies 8 Opmerkingen


Hoera, het wordt zomer! En dan genieten ook wij, bloggers van Op ons eentje, graag van een picknick in het park.

En nee, in tegenstelling tot wat onze blognaam zou kunnen doen vermoeden, gaan wij niet op ons eentje met onze brooddoos in het park zitten. Wij nodigen wel zomaar even alle singles uit heel Vlaanderen uit! En ook hun kinderen zijn welkom (als ze braaf zijn ;-).

De datum die wij vastprikten, is zondag 27 juni om 12 uur. Je vindt je ons op de picknickweide langs de kant van de nieuwbouwappartementen (Jan Van Hembysebolwerk) in het Groenevalleipark in Gent. Klik eens hier om het allemaal vanuit de lucht te bekijken.

Bang dat je ons niet gaat vinden? Zoek dan gewoon naar de sympathiekst ogende mensen van heel het park en het meest rijkelijk gevuld buffet. Als wij het niet zijn (wat zeer onwaarschijnlijk is), dat heb je toch alvast een leuke namiddag en voldoende te eten bij die anderen.

Voor alle zekerheid gaan we nog voor een heel duidelijk herkenningsteken zorgen. Misschien lichten we hierover binnenkort nog wel een tip van de sluier op.

Neem je favoriete picknickgerecht mee en wat drankjes om te delen met de andere aanwezigheden, en dan loopt het vanzelf wel los.

Om van deze picknick een succes te maken, moeten we natuurlijk met voldoende zijn. Daarom vragen we van een berichtje te plaatsen op je eigen blog, Facebook-, Netlog- of wat-dan-ook-pagina, of een mail te sturen naar al je single vrienden. Twitteren mag natuurlijk ook. Alle publiciteit voor dit initiatief is welkom!

Wat als het toch (rot)slecht weer zou zijn? Neem hier dan zondagmorgen 27 juni vanaf 9 uur een kijkje op deze blog voor verder nieuws.

We hopen echt dat je erbij kan zijn!

8 opmerkingen:

 1. Als ik dan al in Gent ben zou ik wel eens durven afkomen :) Ik wil jullie heel graag eens ontmoeten! En het hoeft niet per se een massa te zijn, een gezellig onderonsje is ook altijd leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Kleine
  Zou tof zijn jou eens in het echt te ontmoeten.

  Eerlijk gezegd verwacht ik geen massa volk. Iets 2 weken op voorhand aankondigen is vrij laat met al die drukke single-agenda's en sommige mensen gaan het misschien niet zien zitten af te komen naar een picknick waar ze niemand kennen.
  Maar klein is inderdaad ook fijn.

  Ik vind het gewoon al spannend niet te weten of we daar enkel met de bloggers gaan zitten of met een hele bende.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk idee, maar voor mij helaas te ver. Alvast veel succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh jee, wat een geweldig idee zeg!!! Alleen, op zondag op het middaguur aan de andere kant van het land graken is een hele uitdaging :) Misschien moet ik maar eens een Vlaams-Brabantse tak oprichten, veel makkelijker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voor mij heel goed te doen kwa afstand, en ook een fantastisch initiatief, en mijn curieuzeneus kriebelt al heel lang om die mensen die hier achter zitten te leren kennen ... alleen ... ik ga dan volop in de weer zijn met verfborstels enzo, geen idee of ik er een zondag ga kunnen afknibbelen. Maar ik neem aan dat als het leuk is, dat jullie dat dan deze zomer nog wel eens doen? Want dan wil ik komen! (als ik mag, allez, je weet wel, het klinkt zo als jezelf uitnodigen snapje?) ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Dulcera : Je mag jezelf (en ook anderen) gerust uitnodigen hoor... Da's net de bedoeling ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als ex-blogger moet ik hier natuurlijk bij zijn! Al is het maar 'om den hoop te vullen'. Ik breng een grote kom taboulé met kip mee en een frisse fles cava. Praktische vraag: wie zorgt voor borden, bestek en glazen? Of brengt iedereen zijn eigen materiaal mee?

  BeantwoordenVerwijderen