Uitnodiging: fietstocht

vrijdag 18 maart 2011 Esmeralda 1 Opmerkingen

Deze week was het zover. Het kriebelde. Hop naar buiten. Lekker temperatuurtje. Veel volk in de stad. Yes! Het lentegevoel! En als 't lentegevoel er is, dan komen de ideeën en de plannen. Op ons eentje of niet, we zouden 's iets met z'n allen kunnen doen, dachten Lies en ik, intussen genietend van ons koffietje op 't terras aan de Graslei (weliswaar nog stevig ingepakt in een dikke jas en wollen sjaal).

En dus... nodigen we jullie op 29 mei allemaal uit voor een fietstocht rond het Gentse. Waar de route ons heen brengt, blijft voorlopig nog een verrassing. We vertrekken 's ochtends aan het Sint Pietersstation en stoppen voor een gezellige picknick onderweg. De tocht zal zo'n vijftigtal km lang zijn.

Voor wie niet van Gent is, en geen goesting heeft om eerst de hele weg naar Gent te fietsen, of de fiets in de auto of de trein mee te sleuren, is er Max Mobiel. Max Mobiel woont aan de achterzijde van het Sint Pietersstation en verhuurt fietsen voor 9 Euro per dag. Tandems hebben ze ook, en indien nodig vind je er zelfs een elektrische fiets. Meer info vind je op hun website.

Overtuigd om mee te doen? Schrijf je dan in via oponseentje@gmail.com, dan bezorgen wij jou alle verdere details. En plaats dit bericht op jouw blog, of op je Facebookpagina. Of twitter dit naar je vrienden. Een mailtje kan ook helpen. Kortom, we hebben publiciteit nodig! Spread the word...

1 opmerking: