Uw single aaibaarheidsfactor

zaterdag 16 april 2011 Vlinderke 5 Opmerkingen

‘Lichamelijk contact is net zo belangrijk voor ons als lucht en voedsel. We hebben het nodig om af en toe aangeraakt en geknuffeld te worden.’ lees ik in Vitaya (aug. 2010) onder de rubriek ‘Voor een lang en gelukkig leven!’Als single is het niet gemakkelijk om aan de nodige ‘intimiteit’ te geraken, daar de partner (met hoge aaibaarheidsfactor!) ontbreekt. Om mijn leven ‘zo lang en gelukkig mogelijk’ te maken als single probeer ik het maximale aan ‘aaibaarheid’ te halen uit het aanbod dat ik voorhanden heb. Het vervangt geen intimiteit van een partner, doch bij gebrek aan beter...

Ik grabbel mijn vrienden regelmatig vast voor een hartelijke knuffel! ‘k Zie ze graag…en ‘k pak ze graag beet! De hoofdmassage bij de kapper doet altijd ongelooflijk deugd, mmmm…Mijn kat heeft veel zotte kroel-en knuffelbuien en verwarmt in de winter (gratis!) mijn voeten. De dagelijkse enthousiaste begroeting is ook streelzacht (met ‘ik krijg dan brokjes’-garantie!). Met mijn handen wroeten in de aarde in mijn tuin doet wonderen! Zacht beddengoed, een aaibare plaid, softe kussens,… zalig om in mijn bedje te kruipen! En dan vraag ik mij af, hoe komen jullie aan je portie?

Vlinderke

5 opmerkingen:

 1. Aha, jaja, heel belangrijk. Ik heb thuis een klein meisje dat graag knuffelt. Ik heb veel aaibare vrienden en eentje in het bijzonder die masseur en me wekelijks letterlijk onder handen neemt. Lucky me!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb (gelukkig) mijn kinderen. En die knuffelen heel graag. Ik vind het geweldig als ze op mijn schoot kruipen en zich dicht tegen mij aan vleien.

  Zonder hen zou ik het inderdaad véél moeilijker hebben...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kreeg dit vrij lang nog van mn ex lief waar ik goed mee overeen bleef komen. Maar nu die geen vrijgezel meer is, is het ook gedaan.
  En als je mensen in een relatie te veel gaat knuffelen kan de partner wel eens jaloers worden...
  Die hoofdmassage is idd leuk, maar toch kostelijk voor die 2 minuten hé

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb een lieve dochter en een kat. ik ga regelmatig naar een vriendin voor een massage

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zoek mijn aandacht/knuffels bij vrienden. En dan zeg ik er ook gewoon bij dat je als vrijgezel alles moet pakken wat je kunt krijgen. :)

  En exen kunnen ook al eens voor wat affectie zorgen, maar die weten hun grenzen niet altijd even goed..

  BeantwoordenVerwijderen