Mannelijke vrijgezel gezocht van 28 tot 38

donderdag 16 juni 2011 Lies 3 Opmerkingen

We ontvingen zonet een mailtje van Eyeworks, een productiehuis dat tv-programma's maakt.

Zij lieten ons weten op zoek te zijn naar vrijgezelle mannen van minstens 28 en maximum 38 jaar oud, die nog thuis wonen en oprecht op zoek zijn daar die ene juiste om mee te settelen.

'Wij willen hen, in een reality programma, graag helpen met deze zoektocht.', zo mailde het productiehuis ons. We kregen bijna de tranen in de ogen bij zoveel edelmoedigheid.

Voorts zijn ze daar niet gierig op hun centen, want 'Het wordt een avontuur met wat episodes op exotische locaties!'. Slecht dus voor de ecologische voetafdruk, maar ideaal voor wie krap bij kas zit en toch maar al te graag Hotel mama tijdelijk wil inruilen voor een meer tot de verbeelding sprekende plek. Dat er een paar honderdduizend mensen staan te kijken op je (hopelijk) ontluikende liefde, moet je er natuurlijk wel bijnemen. Enfin, wie een lief wil vinden, moet er iets voor over hebben.

Eyeworks houdt er wel rekening mee dat heel wat vrijgezellige mannen te verlegen zijn om zichzelf in te schrijven. Dus roepen ze iedereen op om vrienden in te schrijven. Gelukkig ben ik een vrouw en kan mij dit niet overkomen. Daarom publiceer ik deze oproep dan ook met een gerust gemoed.

Geïnteresseerden mogen mailen naar casting_belgie@eyeworks.tv.

Wel even vermelden dat bij succesvolle koppelpogingen 'Op ons eentje' graag vermeld wil worden in alle tv-interviews en krantenartikels. Want tenslotte is alles begonnen bij het lezen van deze oproep op onze blog. Voorts geldt de dame-blanche-regel die toegelicht wordt in dit stukje uiteraard ook in dit geval.

3 opmerkingen:

  1. Ah... die nog thuis wonen. Da's ook al 17 jaar niet meer geldig :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, ze mogen zich ook gewoon op deze site melden hoor. LOL.
    Eerlijk, ik wens deze mannen veel succes en de liefde van hun leven. Want dat leven is ten slotte aan de durvers, ookal kijken er heel wat camera's mee ...

    BeantwoordenVerwijderen