Hoe vind je een minnaar?

donderdag 13 oktober 2011 Gastblogger 12 Opmerkingen

Het is een vraag die ik me nog niet heb gesteld. Toch niet in de zin van hoe kan IK een minnaar nemen.

Ik heb me wel al afgevraagd hoe mensen in een relatie dat doen, er nog eens een minnaar of minnares bijnemen, dat wel. Ik bedoel maar, ik vind niet eens een deftige partner. Een nummer één als het ware. Aan de extraatjes kom ik niet toe.

Ik zou niet weten waar een minnaar te vinden, laat staan daar dan in ’t geniep mee af te spreken…

Maar ik heb het gevonden, ik heb het ervaren hoe het misschien wel eens in zijn werk zou kunnen gaan.

Stap 1: ga naar een trouwfeest van vrienden, zorg dat je er goed uitziet, dat je minstens een drietal complimenten krijgt over het stijlvolle kleedje, de prachtige schoenen of de nieuwe haarsnit.

Stap 2: kijk eens rond op dat trouwfeest en sla een praatje, wees vriendelijk en sociaal, loop overal een beetje rond, bij de diehard rokers buiten, bij de uitgelaten tantes op de dansvloer, bij de mollige kennissen aan het dessertbuffet, enz…

Stap 3: geraak aan de praat met Huppeldepup, die je herkent van in de lessen notenleer, die lessen die je 2 maanden lang volgde in het 6e leerjaar.

Vraag of hij je nog kent, nu we 20 jaar en 50 kg (in zijn geval) verder zijn. Praat over koetjes en kalfjes en verklap dat je vroeger zeker 2 weken smoorverliefd op hem was, toen, 50 kg lichter, 20 jaar terug.

Stap 4: negeer de priemende en verwijtende blik van mevr. Huppeldepup die erbij komt staan, en doet alsof je lucht bent.

Stap 5: knik vriendelijk, en zeg : ‘Ik ga eens naar het wc.’

Stap 6: schrik niet als je op maandag na het feest 10 tallen smsen krijgt van Huppeldepup. (Zoals je kon volgen, er werden geen gsmnummers gewisseld).

Stap 7: wees niet ongerust om berichten via facebook te ontvangen (geen vriendschapsverzoek, dat zou teveel opvallen voor mevr. Huppeldepup).

Stap 8: kijk niet raar op wanneer je de skype account van Huppeldepup krijgt en de vraag om te chatten.

Stap 9: ga in op het verzoek om eens af te spreken in Gent. Huppeldepup woont in Kortrijk maar werkt in Antwerpen. Dus de E 17 die passeert in Gent, dat is niet moeilijk om eens af te rijden… en eens af te spreken… en eens ‘bij te praten’… over de voorbije 20 jaar met iemand die je kende,… twee maanden lang toen hij 12 was.

Stap 10: spreek af in Volta, laat je trakteren, neem meneer Huppeldepup mee naar huis en beleef een nacht vol passie.

Stap 11: herhaal stap 10 naar believen.Zo doe je dat dus.PS: het verhaal klopt tot en met stap 8, stap 9 werd gesuggereerd door Huppeldepup, stap 10 en 11 heb ik gelaten voor wat het was.

Met dank aan onze gastblogster.

12 opmerkingen:

 1. Ik denk dat het gemakkelijker is om aan een minnaar te geraken dan aan een partner voor de goede en de kwade dagen.
  Jouw stukje deed mij trouwens terugdenken aan mijn eigen ervaringen op dat vlak: http://oponseentje.blogspot.com/2010/02/het-aanbod.html

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk stukje gastblogster! Ik heb het met veel plezier gelezen. Zelf kom ik vaak niet verder dan stap 2 :) Het stukje lef mis ik nog een beetje. Maar stap 9 & 10 zou ik doodeng vinden. Ik weet niet of ik me verstand helemaal uit zou kunnen zetten. Maar wie weet...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vrees dat het klopt wat Lies schrijft. Een partner voor het leven vinden, da's pas een opdracht!
  Al eens gaan rondneuzen op datingsites? De braaf getrouwde mannen liggen er voor het rapen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk stukje!

  Statistisch gezien zou het dus kunnen zijn dat alle Kortrijkse en/of Antwerpse minnaars en minnaressen in Gent wonen. Dan weet ik dus waar ik moet wezen. Een partner voor het leven hoeft van mij niet (meer). Geef mij maar een minnaar. Zonder geniep en zonder gezeur. Ik zou niet weten waarom men -tot de dood je scheidt- vrijwillig elkaars scheten op zou willen snuiven.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Of Lethi,
  nog beter dan een minnaar... een getrouwde minnaar. Ben je fijn nummer 1 (als object van zijn verlangens toch), hoef je je niet druk te maken over met wie hij nog (of het moest een heel energieke kerel zijn) en hoef je ook geen vuile sokken te wassen.
  En Gent is een leuke stad, alleszins.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik deel 100% de mening van Lies, minnaars vind je makkelijk genoeg, een deftig lief daarentegen ...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @onderste anoniem: en waar zit die getrouwde manier als je ziek bent, als je nood hebt om je hart eens uit te storten, als je fiets een lekke band heeft ;-), ...?
  Inderdaad, bij zijn vrouw.

  Een lat-relatie, daar kan ik nog de voordelen van inzien. Maar de minnares van een getrouwde man, bah!
  Al zijn al die verwennerijen (eten in Volta, hmm) die erbij horen wel leuk natuurlijk. Maar eigenlijk zijn al die cadeautjes en traktaties gewoon een vorm van betaling voor de seks. Ik zou mij al snel een hoer voelen.

  Laat mij dan maar vuile sokken wassen van mijn nummer 1, hoor. Dan geraakt mijn wasmachine eens wat sneller vol.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Lies
  Sokken wassen doe ik ook niet voor mijn man (ja, inkopper, daarom ben ik vast solo ;-)
  Als ik ziek ben heb ik genoeg aan mezelf.
  Mijn hart uitstorten kan vaak beter bij vriend(inne)en.
  Je een hoer voelen? Ach, ik geef je de kost hoeveel ogenschijnlijk gelukkig getrouwde stellen apart slapen, nooit meer samen uit (eten) gaan en waarbij zíj nog immer zijn sokken wast. Dat heet 'echtgenote'. Een eerbaarder titel. Dat wel.

  't Is maar wat net wat je voorkeur heeft. Een bedankje voor sokken wassen of voor iets anders.... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. 'Geen seks zonder liefde' is mijn uitzonderlijke mannelijke opmerking.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. En hoe vind je in hemelsnaam een minnares? Ik zou het niet weten ...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hallo ik zoek ook een minnares , maar waar vind ik dat iemand een goede site of idee ?

  BeantwoordenVerwijderen