Feestsouper op oudejaar

dinsdag 20 december 2011 Gastblogger 0 Opmerkingen

Een tijdje geleden bleek naar aanleiding van een stukje op deze blog dat heel wat singles een maand geleden nog geen idee hadden van wat ze op oudejaar zouden doen. Ondertussen zijn er dat ongetwijfeld een pak minder, zoals ook blijkt uit sommige reacties op het stukje.

Voor wie nog geen plannen heeft, is een avond als vrijwilliger op een buurtsouper misschien wel eens een aparte belevenis en een kans om z'n netwerk uit te breiden.

Hierbij de oproep die te lezen staat op de blog van vzw Trafiek uit de Brugsepoort in Gent:

Oudejaarsavond is voor velen een moment van sociaal contact. De Brugse Poort heeft echter ook bewoners die deze feestelijke avond niet doorbrengen in een sociaal netwerk. Voor diegenen willen enkele vrijwilligers uit de buurt, onder de noemer 'tuupetegoaere keuken...', een feestmaaltijd serveren. Een avond waarop mensen elkaar ontmoeten en een heuglijke start geven aan 2012.

Dankzij de ondersteuning van het Buurtwerk en Trafiek vzw kunnen wij een driegangenmenu (soep, stoverij, al dan niet vegetarisch, en dessertenbuffet), inclusief aperitiefhapje en -drankje aanbieden voor de prijs van €5. Extra drankjes zijn aan solidaire prijzen te verkrijgen.

'Tuupetegoaere Keuken' mist echter nog zijn gasten. Wilt u ook onze feesttafel vervoegen en ons tegelijkertijd helpen bij de organisatie (vooraf en op de avond zelf) dan kan u zich via het telefoonnummer (0485 78 74 61) of het emailadres tuupetegoaerekeuken@gmail.com inschrijven. Vermeld ook wanneer en waarmee u zou willen helpen. Kent u mensen aan wie u deze uitnodiging zou willen doorgeven dan kan dat ook.

Gelieve voor 24 december 2011 op bovenstaande contactgegevens te laten weten wie zich inschrijft en of er geopteerd wordt voor een vleesmaaltijd of het vegetarisch alternatief. (En als u wenst te helpen dan vermeldt u dat ook, niet vergeten).
Betalen gebeurt ter plaatse.

0 reacties: