Veggie speeddating

dinsdag 10 januari 2012 Lies 4 Opmerkingen

We hebben hier al eerder bericht over de speeddating-avonden die Eva organiseerde voor 25- tot 34-jarigen en later ook voor 35- tot 44-jarigen.

Op 24 februari zijn nu de 45- tot 55-jarigen aan de beurt.

Ik ben benieuwd welke leeftijdscategorieën daarna nog allemaal aan bod gaan komen. Speeddatings voor 75- tot 85-jarigen, zou dat geen gat in de markt zijn en een ideale remedie tegen de vereenzaming van senioren?

4 opmerkingen:

 1. Ik begrijp niet waarom dit speeddaten in leeftijdscategorieën moet gebeuren. Ik ben zelf 51. Waarom mag ik geen vrouw zien jonger dan 45? Zijn er ook niet genoeg vrouwen die zich aangetrokken voelen tot iets "oudere" mannen? In het leven is het leeftijd toch ook mixed?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan mijn inbeelden dat veel vrouwen graag iemand ontmoeten van ongeveer dezelfde leeftijd en dat veel mannen dromen van een vrouw die een stuk jonger is. Wat de leeftijdsgenotes van die mannen in kwestie dan weer met lede ogen aanzien (tenzij natuurlijk zelf iets kunnen beginnen met een jongere man, wat naar 't schijnt meer en meer gebeurt en mij ook niet onlogisch lijkt gezien wij vrouwen gemiddeld een stuk langer leven).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Begrijp je standpunt Luc. Iets waar we ons toekomstig toch wat meer mee gaan moeten bezighouden om er een oplossing voor te vinden.Als die überhaupt bestaat

  Klopt Lies, meer en meer vrouwe blijven langer jong en jeugdig uitzien en vinden steeds vaker een jongere man .

  BeantwoordenVerwijderen
 4. We organiseren vanaf 31/03/2014 speeddates in Hasselt en Antwerpen. Bezoek onze website voor meer info: www.speeddating-belgie.be

  BeantwoordenVerwijderen