Man zoekt vrouw

vrijdag 9 maart 2012 Gastblogger 6 Opmerkingen

'Als het op vrouwendag niet lukt, dan zal het nooit lukken' moet hij gedacht hebben en toen stuurde de onbekende man mij deze sms.
(Geen greintje zever in dit verhaal hé!)

Hey ben peter 35 mag gezien worden 1,92m uit ovl. heb zomaar wat lukraak telefoonnrs ingetikt uit witte gids in de hoop men droomvrouw te vinden! wat ik zk is iemand tss de 25-45j mag mollig volslank zijn uiterlijk en kids geen problm ;) ben je zo iemand laat dan weten en sorry voor het storen groetjes peter

Vraag 1: Is er iemand geïnteresseerd, laat het me weten want ik heb natuurlijk zijn gsm-nummer. En laat u dus vooral niet tegenhouden door uw dik gat, mocht u dat hebben.

Vraag 2: Is er iemand actief in de hulpverlening en zie je het zitten om die vent te helpen, please doe dat en bewijs hem en alle vrouwen die in de witte gids staan een gunst.

Vraag 3: Wat kun je doen om uit de witte gids te geraken?

Met dank aan onze gastblogster

6 opmerkingen:

 1. Dat ik dat nog niet geprobeerd heb! Om niet meer in de witte gids opgenomen te worden, moet je - denk ik - een geheim nummer aanvragen. Zoek hier eens: http://www.phoneinfo.be/nl/.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zijn er écht mannen die het op deze manier proberen?? Ik kan het bijna niet geloven...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach, weer 's wat anders dan de kas spekken van een datingsite, een valse serenade of een bos rozen om te maskeren dat je eigenlijk nogal desperate op zoek bent. De man is eerlijk in zijn bedoelingen, zoekt geen blond jong maatje 36 en voegt er nog excuses aan toe ook. Wat wil een mens (vrouwen zijn ook maar mensen) nog meer?? Ik heb zelf geen belangstelling maar kan me goed voorstellen dat iemand hier iets mee doet.
  Stel je voor, leidt het tot een huwelijk, vertelt de ambtenaar in functie 'hoe het zo kwam' hilarisch. Maar mijn fantasie slaat op hol.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ nachtbraker: echt gebeurd.
  En Lehti: ik denk ook dat sommige vrouwen daar wel op ingaan. We weten natuurlijk niet hoeveel smsen hij verstuurde, maar er staan veel nummers in de witte gids. En aangezien elke vrouw tussen 25-45 in aanmerking komt, houdt hij de mogelijkheden vrij open...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, fantasie slaat inderdaad helemaal op hol bij zo'n verhaal he.
  Daar is toch nen hoek af zene. Klink nochtans niet slecht, mmm, zo ne grote man om helemaal in weg te kruipen ;-))
  Anderzijds: ik ken een koppel dat zo gevormd is, al kon ik ook eerst niet geloven dat de vrouw in kwestie (toch bij haar volle verstand) er aanvankelijk was op ingegaan. 't was niet zo'n uitgesproken anoniem smsje, maar een sms die zogezegd 'fout' gestuurd was. En zo kwam van 't een 't ander.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ veerle. Waarom zou een vrouw niet bij haar volle verstand zijn als ze hierop ingaat? Iemand die aan de toog gaat flirt, in de kantine op het werk of, zoals gezegd, via een datingsite, hoeft toch niet een 'betere' kandidaat te zijn. Of willen we soms terug naar de tijd dat we werden voorgesteld aan een 'goede partij'. Want dat is volgens mij het andere uiterste: uithuwelijken. ouders hebben de man helemaal nagetrokken. kan niks bij mis gaan. Heel safe. Toch zullen de meesten hier die aanpak niet meer van deze tijd vinden (raar eigenlijk. een datingsite mag -tegen betaling- wel een partner aan je voordragen, ouders die dit -uit liefde- voor je doen, worden niet voor vol aangezien.

  BeantwoordenVerwijderen