Wie wil mee naar Snow Patrol?

zaterdag 14 april 2012 Gastblogger 1 Opmerkingen

Hallo,

Ik ben single en meestal heb ik daar geen probleem mee, maar als ik eens naar een concert wil gaan vind ik nooit iemand die mee wil. Op zo'n momenten heb ik dat 'alleen op de wereld gevoel'.

Vorig jaar had ik 2 tickets gekocht voor U2 in de waan dat ik zeker iemand zou vinden die dit niet zou willen missen... Tot mijn spijt was niemand geïnteresseerd en heb ik mijn tickets maar verkocht. Daar heb ik nog altijd spijt van!

Daarom zoek ik nu via internet gezelschap, maar niet zonder vrees. Ik hoop via deze blog serieuze mensen te vinden, ik zoek geen relatie voor alle duidelijkheid.

't Gaat over het volgende:
'k zoek iemand (liefst van mijn leeftijd, rond 37 jaar) die meewil naar Keulen voor een optreden van Snow Patrol op woensdag 4 juli 2012, eventueel gecombineerd met een bezoek aan de stad zelf. Het optreden dat ze in België gaven heb ik gemist (uitverkocht) en Keulen lijkt me nog redelijk bereikbaar al besef ik wel dat je een grote fan moet zijn om zo ver te willen gaan.

De kans dat ik iemand vind die zo gek is als ik is misschien klein maar 't proberen waard ;-) Lukt het niet dan ga ik maar moederziel alleen.

Bedankt!

Groetjes,

Nancy
Interesse? Mail naar oponseentje@gmail.com. Dan spelen wij je mail door aan Nancy.

1 opmerking:

 1. Hallo,

  Jou advertentie is ongeveer 4 jaar oud, maar indien je nog steeds iemand zoekt om naar concerten te gaan, dan zie ik dit wel zitten.
  Ik heb nl net hetzelfde probleem, niemand interesse heeft om naar optredens te gaan.
  (liefst alternatief, pop)
  Ik ben 42 en hoor graag groepen die in de jaren 90 top waren!

  groetjes
  Kurt

  BeantwoordenVerwijderen