Nooit meer alleen op restaurant

woensdag 9 mei 2012 Lies 1 Opmerkingen

Ik heb al verschillende reizen op m'n eentje achter de rug. Het grote voordeel daarvan is dat je veel gemakkelijker in contact komt met andere mensen dan wanneer je samen met anderen reist.

Maar er zijn ook nadelen. Een daarvan is dat je soms alleen zit te eten op restaurant. Een boek of je eigen reisdagboek zijn dan een oplossing, maar erg gezellig vind ik dat toch niet.

Nu las ik in een artikel van De Standaard dat er een nieuwe site is waarop vrouwen een lokale tafelgenote kunnen zoeken voor op reis. Invite for a bite is er enkel en alleen voor vrouwen, omdat ook mannen toelaten tot die site er nogal snel een verkapte datingsite van zou maken.

Heren, als jullie dus ook een dergelijke site willen, zal er dus niets anders opzitten dan er zelf een uit de grond te stampen.

1 opmerking:

  1. Leuk initiatief. Als ik op reis ben heb ik er eigenlijk niet zo'n probleem mee om alleen op restaurant te gaan, zolang er maar een rustig plekske aanwezig is waar ik op mijn gemak kan eten en lezen. Ik heb er meer problemen mee om alleen te gaan eten in mijn eigen stad, dat doe ik eigenlijk bijna nooit.

    BeantwoordenVerwijderen