Bericht aan de lezers uit Sint-Truiden, Overpelt en Turnhout

zaterdag 23 maart 2013 Lies 4 Opmerkingen

Nu is het nog winter. Maar vanaf het paasweekend wordt het lente. En dan gaan mijn voormalig medeblogster Esmeralda en ik fietsen. We zetten onze fietsen op de trein naar Leuven en volgen de Vlaanderen-fietsroute tot we 6 dagen later helemaal afgetraind terug in Gent staan.

's Nachts willen we onze vermoeide benen uiteraard te rusten leggen en daarvoor zijn we nog op zoek naar logement. Dus als hier toevallig lezers uit de omgeving van Sint-Truiden, Overpelt of Turnhout vertoeven, jullie tips voor budgetvriendelijk logement zijn welkom.

Voor de gastvrije durvers: als jullie eens willen zien wie er achter deze blog schuilt, dan mogen jullie ons zelfs uitnodigen bij jullie thuis (via oponseentje@gmail.com), want wij vinden het altijd plezant om lezers te leren kennen. En wij zijn geen luxebeestjes. Zelfs met een zetel of een luchtmatras zijn wij al content.

Op maandag 1 april doen we onze feestelijke intocht in Sint-Truiden, op woensdag 3 april in Overpelt en op donderdag 4 april in Turnhout. Mobiliseer de plaatselijke fanfare en majorettes maar al.

Voor de andere nachten hebben we al logement dankzij Couchsurfing.

4 opmerkingen:

 1. Tja, als jullie nog even oefenen, mogen jullie een lusje via Noord-Nederland maken. Heen en terug zo'n slordige 700 km....bed en breakfast staan klaar. Moet lukken dacht ik. Toch te ver? Dan wens ik jullie veel fun op de fiets! Maak er wat moois van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dan kunnen jullie bij de terugkeer uit Nederland ook even langs het provinciestadje Brugge passeren. Ik wil die afgetrainde lichamen dan wel eens zien :-p Have fun!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Lehti: Bedankt voor de uitnodiging. 700 km, dat is haalbaar. We nemen 2 weken verlof en fietsen elke dag 70 km (een makkie op al die vlakke, perfecte Nederlandse fietspaden). We hebben zelfs nog de tijd om een paar dagen van je bed en breakfast te genieten.

  @Nachtbraker: staat genoteerd. Maar ook Gent-Brugge heen en terug op een dag hebben we al eens uitgeprobeerd en dat was prima te doen.

  BeantwoordenVerwijderen