Seksspeeltjes voor single mannen (deel 2)

woensdag 28 augustus 2013 Gastblogger 3 Opmerkingen

Penis sleeves zijn een soort hoezen gemaakt uit zacht rubberachtig materiaal met een interne structuur. Je steekt er je stijve penis in en door het spannen van het materiaal rondom de penis, en het bewegen van de eikel tegen de interne structuren, kan dit een zeer goed gevoel geven.

Belangrijk is hier ook weer: kwaliteit van het materiaal (niet te hard, niet te zacht), grootte van de opening, en vooral het gebruik van een goed glijmiddel dat niet te snel opdroogt tijdens het gebruik.

De bekendste (en persoonlijk vind ik dit ook de beste) penis sleeves zijn deze van het merk "Fleshlight". Er bestaan talloze vormen met verschillende soorten openingen en interne structuur, dus hier is het ook weer een beetje zoeken. Er zijn er ook die 'gemodelleerd' zijn naar de vagina van porno actrices, maar dit vind ik eerder seksistisch. Het gaat er trouwens niet om hoe ze er van buiten uitzien, het gaat er vooral om hoe ze binnenin voelen, en dan vooral het gedeelte waar de eikel over wrijft. En dit is, mede door het bijzonder zachte materiaal van de Fleshlight, een heel fijn gevoel!

Maar je hebt er dus wel absoluut een glijmiddel bij nodig. De glijmiddelen van Durex (die ze tegenwoordig gewoon in de supermarkt verkopen bij de condooms) vind ik persoonlijk erg goed. Online zijn er trouwens ook glijmiddelen te vinden die volledig vrij zijn van parabenen, olie-derivaten of dierlijke ingrediënten. Indien je een condoom gebruikt kun je bovendien ook experimenteren met body milk of douche gel. Als de nood het hoogst is... ;-)

Wordt vervolgd.

3 opmerkingen:

 1. Nog een tip: indien je niet alleen, maar met iemand anders van seks geniet en condooms gebruikt (wat zeer aan te raden is) dan kan het gebruik van olie de betrouwbaarheid van het condoom beïnvloeden. Die wordt poreus of zoiets. In je eentje heb je die zorg natuurlijk niet. :-)
  Ben benieuwd naar het vervolg.
  Ook al heb ik dan geen penis, zo'n persoonlijk verslag leest fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk dit vind ik nu weer een doordenkertje "Het is wel soms 'tricky' om de juiste grootte te vinden. Want elke penis is anders, en als een penisring te slap zit, heeft het geen effect, en als het te strak zit doet het pijn. Daarom worden er vaak penisringen met verschillende afmetingen in één verpakking meegeleverd. Het is dus een beetje zoeken en passen tot je de juiste maat vindt :-)"

  Want als het om seksspeeltjes gaat, is dit best een logische redenering, maar in het geval het om een (bed)partner gaat, is een dergelijke overweging veel minder gebruikelijk. Laat ik van de gelegenheid gebruik maken om lezers alhier van ongevraagd advies te voorzien. Nee heren, size doesn't matter, echt niet. Maar de bereidheid om te praten in bed over wat je al dan niet lekker vindt, kan zo veel onnodig leed voorkomen. Vind u het fijn als uw partner u anaal streelt...of meer? misschien is zij/hij er vies van, maar dat kom je niet te weten als je het niet uitspreekt/uitprobeert. Toch niet lekker?, stop er dan mee (en we zijn toch niet als onze ouders die elke verjaardag met die ene cake aan komen zetten 'want dat vond je toen en toen zo lekker') Smaken verschillen en smaken veranderen. Wilt je eens experimenteren met vasthouden of vastgehouden worden?... niet nodig om honderden euro's uit te geven bij Christien le Duc, draai gewoon eens een zacht sjaaltje los om je eigen of zijn/haar pols. Lekker? Experimenteer vrolijk verder (op basis van vertrouwen uiteraard, zonder dat, beter van niet) Niks aan? zeg het ook dan eerlijk. Er is zo veel onzekerheid in bed. Bij iedereen. Maar (hetero-) mannen kunnen niet ruiken hoe hard of zacht zij wil dat haar klitje wordt beroerd (dus wordt er heel wat aangerommeld of erger, afgehaakt en zucht zij 'you never make me scream'). Dames, kun je je niet concentreren op je eigen genot als je ook hem wilt plezieren? laat het hem weten en laat hem los. Verkeerde conclusies zijn zo maar getrokken. Nogmaals, dat veroorzaakt veel onnodig (en onuitgesproken) leed. En echtscheidingen, ook al moet ik de eerste persoon nog tegenkomen die als reden voor zijn/haar scheiding 'bedproblemen' als hoofdoorzaak aandraagt.

  Veel plezier met het uitproberen van seksspeeltjes maar ook, als je toch eens per ongeluk of expres iemand in je bed aantreft (of jij bij iemand anders), dan wens ik een ieder nog meer plezier met het ontdekken van elkaars erogene zones (en, wie weet, favoriete speeltjes;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het maakt absoluut niks uit of dat je nou een speeltje gebruikt of niet. Raadzaam is het zeer zeker om ook bij een speeltje een condoom te gebruiken. Zo weet je het maar al te goed dat je in ieder geval geen ziekte kan krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen