Weirdo's, junks, junioren en senioren versus mijn verlanglijstje (deel 3)

vrijdag 3 oktober 2014 Gastblogger 1 Opmerkingen

Na enkele teleurstellingen is het begrijpelijk dat je jezelf aanpraat dat je misschien te hoog mikt, maar dat is nog geen reden om de standaarden naar beneden te halen. Ik blijf dus nog even in de waan dat ik een man zal vinden die me geeft waar ik recht op heb: aandacht, respect, tederheid, passie, gezelschap, wat meer levenscomfort, schitterende seks,... En die gewoon ook echt wel leuk is om naar te kijken (en er minstens even goed uit ziet en hip gekleed is als J., haha). Veel eisen: ja! Te veel eisen: nee! En eigenlijk mag je er toch ook allemaal niet teveel bij stilstaan hé, what are the odds dat je iemand tegen komt waarbij je toch een heel aantal van je wensen mag afvinken van je lijstje en die jou dan op zijn beurt ook nog eens heel leuk vindt en bij wie de vonk overslaat. Daar wil ik toch echt geen kansberekening op los laten hoor, pffff.

(Wordt vervolgd)

Met dank aan onze gastblogster.

1 opmerking:

  1. Die kansberekening gebeurde toevallig deze week in het tv-programma 'De bijl van Cupido'. Dat programma liet professor Van Bendeghem berekenen wat de kans is dat je als Gentenaar je ideale match vindt in Gent. Het resultaat: maar 3 personen zijn jouw ideale partner. En dan vond ik dat hij nog uitging van heel optimistische hypotheses (bv. dat je 1 op de 25 beschikbare singles van het andere geslacht in je leeftijdscategorie ziet zitten).
    Mijn conclusie: het is echt wel zoeken naar een speld in een hooiberg. 3 mensen, vind die maar eens in een stad met 250.00 inwoners! Je kan natuurlijk elders gaan zoeken, maar daar moet je al evenzeer pakken geluk hebben om net die ideale match tegen te komen op het juiste moment (als hij bv. een paar plaatsen voor jou staat in de supermarkt is de kans klein dat er een gesprek van komt).

    Toch nog veel courage ;-)!

    BeantwoordenVerwijderen