Uitnodiging: zo 14/12 Gent kerstmarkt + etentje

donderdag 4 december 2014 Esben 6 Opmerkingen

Update: aangezien resto Panda tijdens de winter toe is op zondagavond (merci Ikke in de comments), is de resto gewijzigd naar de Aba-Jour net ernaast. Voor zij die het niet kennen: heel lekker en een uitgebreide kaart met ook veggie op de kaart en suggesties op hun krijtbord.  En er was nog plaats :-)

Het vorig etentje is nog maar net achter de rug en hier zijn we alweer met een volgende gelegenheid. We hebben lekker gegeten vorige vrijdag, met ook nu weer enkele nieuwkomers erbij. En naar traditie werd er afgesloten in een lokaal cafeetje, deze keer in de Bombardon (een aanrader, net zoals De Zuidkant). Terug voor herhaling vatbaar, dus here we go!
Ingang op de Korenmarkt - dit jaar ZONDER 'lichtpoort' maar wel met de molen

We verkennen eerst de kerstmarkt in Gent en spreken op zondag 14/12 om 16u af aan de Korenmarkt bij de ingang (net naast de draaimolen - zie foto) om daar wat sfeer op te snuiven en een jeneverke en glühwein (of 2, 3 ...) te drinken. Nadien zouden we iets gaan eten rond 18u30 ongeveer, waarbij we dachten aan de Panda in Oudburg. De resto zal wat afhangen van de grootte van de groep en of er een tafel vrij is.

Heb je zin om mee te doen, meer dan welkom! Stuur dan vóór aanstaande dinsdagmiddag een mail naar oponseentje@gmail.com met daarin duidelijk waaraan je deelneemt. Alles kan: enkel de kerstmarkt, enkel mee gaan eten of beide. Een suggestie voor restaurant mag je gerust vermelden, handig indien de Panda niet lukt.

Tot dan!

6 opmerkingen:

 1. Aangezien ik nu niet meer mag komen: geen verslagje van jullie uitstapjes? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Els: Ik denk dat "We hebben lekker gegeten vorige vrijdag, met ook nu weer enkele nieuwkomers erbij." het verslag was. We zullen op onze honger blijven zitten qua verslag ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha, Simon heeft het inderdaad bij het goeie eind ;-) Al maakt de zin "En naar traditie werd er afgesloten in een lokaal cafeetje, deze keer in de Bombardon (een aanrader, net zoals De Zuidkant)." he-le-maal deel uit van dat verslag, jawel :-) We kunnen toch niet beginnen met alle babbels hier te rapporteren hé, privacy en zo... en meer typwerk ook wel, of allicht vooral dat laatste.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @iedereen die zich al ingeschreven heeft (met ook nu weer enkele nieuwe gezichten): al merci voor jullie interesse!

  Aan diegenen die nog twijfelen of het stukje net gelezen hebben: we zijn al met een 10-tal voor de kerstmarkt en iets minder die ook mee gaan eten, dus je bent nog steeds meer dan welkom! :-) Goesting gekregen? Kruip in je pen en mail ons (details zie blogstukje).

  Tot dan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb dit net gelezen - ik twijfel - wil wel even melden dat op de website van de panda oudburg die ik gevonden heb staat dat ze de zondag gesloten zijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Ikke: niet twijfelen, gewoon doen! :-) En mercikes om het te melden van resto Panda. Ik ben er deze avond eens naartoe gestapt om te gaan kijken en de uitbater was toevallig aan z'n deur: 's middags op zondag altijd open, 's avonds op zondag enkel in de zomer. Alweer wat bijgeleerd, dus merci!

  @allen die mee gaan eten: de resto is veranderd naar Aba-Jour (zie update), heel lekker en veel keuze (waaronder ook veggie) met écht handgesneden frietjes (redelijk uniek in Gent - zover ik weet ;-)).

  BeantwoordenVerwijderen