36 vragen die je aan een lief zouden helpen

vrijdag 23 januari 2015 Lies 2 Opmerkingen

Tijdens onze post-nieuwjaarsdrink werd een bepaald krantenartikel druk becommentarieerd.

Het gaat over 36 vragen en 4 minuten oogcontact die zouden helpen om iemand verliefd te laten worden op jou.

Nu nog lezers vinden die het willen uittesten en ons daarna een verslag sturen. Of een leuke man om het met ondergetekende eens te testen ;-). Alles voor de blog, hé.

2 opmerkingen:

  1. Uit nieuwsgierigheid ook eens gaan zoekn naar die befaamde vragen. Mij valt op dat, indien door beide oprecht en met open hart beantwoord, er gelijk van 'wij' wordt gesproken en je jezelf 'bloot' geeft. Deze beide dingen ontstaan meestal over de tijd heen en zorgen voor een emotionele connectie, het fundament waarop wij liefdesrelaties baseren.Ik vraag mij dan wel af hoe het zit met de momenten na het beantwoorden van de vragenlijst... Voor de mensen die op date gaan bevat het wel een aantal gespreksthema's.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik heb eens een snelle blik op de vragen geworpen, het idee dat je blootgeven redelijk bepalend is, kan ik wel op zekere hoogte volgen, maar is het omdat het net klikt dat je open bent en een diepere band een kans krijgt, of is het dat je door diepere vragen die band kan faciliteren? kip of ei verhaal?
    zelf denk ik dat je best niet met zo'n standaard set van vragen afkomt, de mate dat het klikt hangt af van specifiek welk vragen er worden gestelt, en eigenlijk denk ik meer dat vooral zelfonthullingen, zonder dat een ander er om vraagt, meer bepalen, je zal je blootgeven over eigen(eigen)-aardigheden omdat je het gevoel hebt dat het veilig is bij de overkant, btw ik zou nooit door de mand willen vallen omdat de persoon die tegenover je zit net dezelfde lijst heeft gelezen, tenzij dat je eigen(eigen)-aardigheidje is ;)

    memyself&I

    BeantwoordenVerwijderen