Verslag van ons post-nieuwjaarsdrink-etentje

woensdag 21 januari 2015 Gastblogger 1 Opmerkingen

Post-nieuwjaarsdrink-etentje: het leek ideaal voor een eerste live kennismaking met op-ons-eentje.

Nog met het glas halfvol wandelen we richting PUUR. Spannend. Vol goede voornemens ... en ook wel net genoeg cava ... maken we kennis met de anderen. Oef ... het zien er allemaal spontane happy singles uit. Dat gaat hier dus heel goed meevallen. En of het meeviel ... tussen de vidé en de puree wordt er heel wat afgelachen.

We kennen elkaar nog maar net, maar wisselen al snel ongegeneerd onze ervaringen : van reizen als single, leuke activiteiten en organisaties, over defecte verwarmingsketels en de Coca Cola man (of beter : ons gebrek daaraan), naar douches die op stevigheid moeten getest worden, om te eindigen met hartverwarmende lingerie, een pooltafel en een mooi "kontje". Die 36 vragen hebben wij helemaal niet nodig om op dezelfde golflengte te geraken. Nog vlug wat "toekomstplannen" smeden terwijl we doorspoelen met 2 koffies en we keren tevreden naar huis.

De afwezigen hadden ongelijk. Wie meer details wil weten, zal zelf eens moeten afzakken. Donderdag in de Vooruit bijvoorbeeld. Wij zijn zeker van de partij voor een warme avond vol gezellige drukte en interessante ontmoetingen. Tot dan!

Met dank aan onze gastblogster. Jouw stukje of uitnodiging voor een activiteit is ook welkom bij oponseentje@gmail.com

1 opmerking: