Het jaaroverzicht van Op Ons Eentje

donderdag 1 januari 2015 Lies 8 Opmerkingen

2014 was een bijzonder goed jaar voor deze blog.

Er verschenen 169 stukjes. Hiermee verbreken we met glans ons record van 2011. Toen verschenen er 137 stukjes.

Ook het aantal pageviews is het voorbije jaar fors gestegen.

Evolutie van het aantal pageviews op onze blog van in den beginne tot nu

Neem daarbij dat er vermoedelijk ook steeds meer lezers onze posts via mail ontvangen en je beseft hoeveel mensen we stilaan bereiken.

De mond-tot-mondreclame doet haar werk. Daarnaast vinden heel veel mensen ons via Google. Voorts kregen we het voorbije jaar ook wat gratis reclame in de Zone 09 en in de Morgen.

De toenemende belangstelling voor onze blog weerspiegelde zich in de opkomst voor onze activiteiten. Er waren spelletjesnamiddagen binnen en buiten, badmintonavonden en etentjes. We bezochten ook de Gentse Feesten en de kerstmarkt. Het was fijn op die activiteiten naast de oude getrouwen veel nieuwe gezichten te zien opduiken.

Hartelijk dank aan al wie het voorbije jaar voor zijn computer ging zitten om een stukje te schrijven voor deze blog. Dankzij onze vele gastbloggers kwamen hier de meest diverse single-situaties, -ervaringen en -vraagstukken aan bod. Een speciaal woord van dank aan gastblogster G. die ons de voorbije maanden veel goed geschreven en pittig verwoord leesvoer bezorgde.

Ook dank u wel aan al wie activiteiten organiseerde. Er is duidelijk nood aan gelegenheden waarop singles nieuwe mensen kunnen ontmoeten. Jullie zorgden ervoor dat die er ook effectief kwamen.

Voorts een welgemeende dank u aan iedereen die reageerde op onze stukjes. Het niveau van de reacties op onze blog staat in schril contrast met dat op sommige andere kranten- en Facebookfora. Onze lezers kunnen duidelijk wel nog spellen, schrijven doordachte reacties en hebben zin voor humor. Jullie zijn een fijn publiek!

Tot slot dank aan iedereen die het voorbije jaar uit zijn comfortzone is gekomen en naar een van onze activiteiten kwam. We beseffen dat het niet gemakkelijk is deel te nemen aan een activiteit als je vooraf niemand kent, maar jullie deden het en zorgden ervoor dat er naast de vele virtuele gedachtenwisselingen ook warme babbels en ontmoetingen waren 'in het echt'.8 opmerkingen:

 1. is dat speciale woord van dank voor mij bedoeld? ;-) Leuk seg, wat mij betreft wordt ook 2015 een jaar vol waargebeurde blogverhalen die ik graag met jullie wil delen. Vele groetjes, Griet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Drie hoeraatjes voor de singlesuite!
  pardon singlesite!
  Dat alle mensen die hier langskomen maar ergens geluk in mogen vinden, of het behouden als dat geluk er al is.
  Proost!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hiep hiep rahoe! Waar is dat feestje? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad, Griet. Leuk te lezen dat er nog meer op komst is.

  @Lehti: de singlesuite, 't had een andere naam voor onze blog kunnen zijn.
  En bedankt voor de mooie wens.

  @Nachtbraker: we zoeken nog een organisator voor dat feestje ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Lies: alleen zie ik dat niet zitten, maar ik wil gerust helpen...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoera voor Op ons eentje! :-)
  Ik volg de site al een aantal jaar en heb er al veel aan gehad. Alles is bespreekbaar, de stukjes zijn zo divers, mensen die reageren lijken dikwijls erg fijn te zijn,... Alleen jammer dat ik nog nooit naar een bijeenkomst ben geweest. Laat dat mijn voornemen voor 2015 zijn! ;-)
  Misschien een ideetje: een facebookgroep waar we elkaar eens "zien"? Misschien ook laagdrempeliger om oproepen te doen voor etentjes, concerten, ...?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een facebookgroep lijkt me een topidee!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bij alle bedankjes mis ik toch één bepaald persoon. Dikke duim voor Lies om de blog zo goed te blijven onderhouden en promoten !!! Veel succes in 2015 !!!

  BeantwoordenVerwijderen