Een nieuw magazine dat een stem geeft aan de single

dinsdag 10 maart 2015 Lies 1 Opmerkingen

Aandachtige lezers zullen al opgemerkt hebben dat wij hier regelmatig links naar artikels uit Charlie magazine hebben gepost.

Charlie is een nieuwe online magazine dat zich laat opmerken door opmerkelijk vlot geschreven artikels én veel aandacht voor de single.

Het kersverse tijdschrift heeft al meer dan eens single-kwesties onder de aandacht gebracht.

Zo was er het schitterende artikel 'Het water aan de lippen'. Daarin beschrijft blogster Inkelspielchen hoe moeilijk het voor haar is om als voltijds werkende, alleenstaande moeder financieel rond te komen.

Of het openhartige artikel 'De drooglegging' over singles en (geen) sex. En dit stuk dat de hilarische belevenissen brengt van een single jongedame en haar vibrator.

Nog zeer de moeite waard: het artikel 'All the single parents' over single ouders die gevangen zitten tussen 2 werelden: die van het gezin en die van de vrijgezel.

Dit alles om te zeggen dat Charlie magazine een aanwinst is voor ons singles. Het is niet alleen goede lectuur, de artikels worden vaak gedeeld op de sociale media en brengen ook in andere media discussies op gang.

Momenteel loopt er een crowdfunding-actie om dit nieuwe magazine online te houden. Steunen kan al vanaf 5 euro.

Al ken ik de mensen achter Charlie van haar noch pluim, ik ruik talent en voel een warm hart voor singles. Dus heb ik prompt gestort.


1 opmerking:

  1. De getuigenis van de jonge vrouw wiens vriend om het leven kwam tijdens een verkeersongeluk veroorzaakt door een dronken chauffeur was in ieder geval zeer aangrijpend. Mooi online tijdschrift, Charlie.

    BeantwoordenVerwijderen