Verslag ontmoetingsavond en wandeling + Uitnodiging voor de volgende ontmoetingsavond op dinsdag 7 april.

donderdag 12 maart 2015 Sir K 1 Opmerkingen


Net zoals de eerste ontmoetingsavond, bleek ook de tweede een succes. Een tiental toffe singles, waarvan iedereen nieuw was (behalve onderstaande), kwamen tesamen in het café van de Vooruit.
Tussen pot en pint werden leuke gesprekken aangeknoopt en rond 23 uur werd de avond afgesloten.

Enkele dagen erna wandelde een groep van een tiental vrij gezellige mensen door de Gentbrugse Meersen. Bij een prachtig lentezonnetje, een matig wandeltempo en leuke babbels werd de 8 kilometer lange wandeling afgestapt.
De tocht werd afgesloten met een fris drankje op het zonnige en bomvolle terras van Boer Janssens in de Boer Janssensstraat.

Aan de deelnemers van de beide activiteiten: "Bedankt voor jullie komst! En tot een volgende keer!".

Aangezien er steeds positieve reacties zijn na de ontmoetingsavond en er vraag is vanuit de commentaren van de enquête, proberen we deze ontmoetingsavond elke maand te organiseren.

De volgende ontmoetingsavond zal plaatsvinden op dinsdag 7 april vanaf 19h in het café van de Vooruit.

Voor diegenen die er de vorige keren bij waren: het concept blijft hetzelfde.

Voor de afwezigen: nodig al je vrijgezelle vrienden en kennissen uit. Nodig hen uit om elkaar die avond beter te leren kennen en vraag hen ook om andere singles mee te brengen. Wie er komt hangt dus van onszelf af. Spread the word!

Een must to visit, voor elk wat wils! We kiezen terug voor het artistieke decor van het café van de Vooruit in Gent. Misschien ken je dit café en voel je je daar al een beetje thuis, of misschien is dit een ideale gelegenheid om het te ontdekken. Er is veel ruimte, een open sfeer en een gevarieerde drank- en eetkaart.
Iedereen welkom! Heb je geen single vrienden die willen meekomen en kom je niet graag alleen, dan kan je even gezellige maar minder vrije vrienden meebrengen. Er worden stickers voorzien die als gepersonaliseerde naamkaartjes gebruikt kunnen worden.
Voor insiders! Het is geen officiële activiteit die bv. op de site van de Vooruit wordt gepromoot. De andere cafégasten weten dus niet wat de naamkaartjes betekenen.
Interessante ontmoetingen! Zonder de druk van een exclusieve date kan je op deze avond met meerdere singles vlot kennismaken.

Hoe herken je ons? Simpel: wij zullen staan/zitten rond het einde van de lange toog, dus iets voorbij het midden van het café naar achteren toe.

Vooraf inschrijven is niet nodig! Gewoon afkomen en een fijne avond beleven!

Als deze ontmoetingsavond niet je ding is, er worden ook andere, vrij gezellige activiteiten (een wandeling, spelletjesnamiddag (22/03), etentje) georganiseerd om in een ongedwongen, leuke sfeer nieuwe mensen te leren kennen.

Groetjes,
Sir K.

Ps: Via  "De grote OOE mini-activiteiten-enquête" kan jij, vrij gezellige lezer, kenbaar maken welke activiteiten er georganiseerd kunnen worden en proberen wij, organisatoren, meer inzicht te krijgen wat jullie interesseert.
Binnenkort zal er ook een bijeenkomst georganiseerd worden voor mensen die willen meehelpen aan het organiseren van activiteiten.

1 opmerking: