Uitnodiging: spelletjesnamiddag op zondag 20 december

donderdag 26 november 2015 Gastblogger 4 Opmerkingen

" Onder het motto overwin je (faal)angsten organiseer ik met plezier een spelletjesnamiddag op 20 december in Vooruit te Gent. Als we met voldoende deelnemers zijn kan dit zelfs doorgaan in hun wintertuin.

Er zullen algemeen bekende spelletjes als UNO, Catan, Ticket to Ride aanwezig zijn maar ook een aantal voor sommige onbekende spelen die ik mag gebruiken van een spelletjesfanaat. Laat gerust weten welk spel je eens wilt spelen en ik probeer het mee te brengen.

Zin om mee te komen spelen?

Schrijf je hier in en tot binnenkort!

Groetjes,

Sofie


Met dank aan onze gastblogster voor dit leuke initiatief. Zin om zelf iets te organiseren? Mail naar oponseentje@gmail.com

4 opmerkingen:

 1. Miljaaaaaar, dat moet weer lukken dat ik dan in Praag zit. Zut alors! Voor gezelschapsspelen ben ik anders wel te vinden, en met Gent dan nog vlakbij... Komt er een vervolg als er genoeg reactie komt? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nu kun je niet meer terug ;-) Succes, ik heb vroeger al eens deelgenomen aan een spelletjesnamiddag in de Vooruit en dit was erg leuk en laagdrempelig. Ben nog niet zeker dat het deze keer opnieuw zal lukken om erbij te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @lev Spijtig maar Praag is zo een fijne stad dat je ons geen seconde zal missen. Ik brei er met plezier een vervolg aan, gezelschapsspelen kunnen voor mij altijd en overal

  @matthias klopt, daarom dat ik het ook gewoon deed :) Doe je best om erbij te zijn, voor mijn faalangst ofzo ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zeer graag maar helaas ook een ongelukkige dag! Al andere sociale verplichtingen. Veel succes en veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen