Activiteiten voor singles

zaterdag 29 mei 2010 Sven Volckerijck 8 Opmerkingen

Liever dan de fles wijn in de supermarkt of andere codes om singles te herkennen, zou eens iemand deze activiteiten voor singles moeten organiseren :

- flashmob voor singles : meteen een hele hoop singles bij elkaar, en naar het schijnt is deelnemen aan zo'n flashmob héél, héél plezant, dus iedereen is bovendien ook al goedgezind...
- parkaperitief voor singles : in een ongedwongen sfeer, met hapjes en drankjes (de liefde gaat door de maag en als de wijn is in de vrouw/man,...), het lijkt me ideaal om eens iemand te leren kennen...
- boswandeling voor singles : wandelen is de ideale gelegenheid om met elkaar te keuvelen, en over de voordelen van het bos hoef ik niet verder uit te weiden zeker ?

Nog iemand suggesties ?

8 opmerkingen:

 1. Prima ideeën, Sven! Nu nog een organisator vinden. Ik zou het voorstel zeker doorspelen aan al m'n single vrienden. En als die het op hun beurt zouden doormailen naar hun single vrienden zouden we snel een park, bos, ... vol singles hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die wandeling zie ik zitten, 'k zou zo zeggen, organiseren die handel!
  Dat aperitief ook, alleen ... als de wijn is in de man(vrouw) zit de wijsheid in de kan, of zoiets ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik doe mee aan een flashmob. Maar je moet daar wel voor oefenen, hoor. En of er veel singles zullen zijn, kan ik niet zeggen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een vriendin van mij had volgend plan: organiseer een avond onder vrienden waar iedereen een persoon meebrengt waarmee je ooit een date had die op niets romantisch is uitgedraaid.Als het bij jou niet klikt, klikt het misschien wel bij je vrienden :-)
  Btw; wat is flashmob ? Klinkt gevaarlijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een flasmob is dat ineens op een publieke plaats "onverwacht" (voor alle anderen toch) mensen samenkomen die met elkaar hebben afgesproken en samen iets doen (kan b.v. dansen zijn, gaan zitten, aperitieven,...)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat me ook leuk lijkt: een los/vast collectief van singles die citytrips doen. Er zijn nog heel wat steden (én musea!) die ik zelf wil bezoeken maar het is niet altijd makkelijk om iemand te vinden om mee te gaan. Ben vorig jaar wel twee maal alleen naar London geweest maar alleen is toch maar alleen (al heb ik me er wel goed geamuseerd en heb ik bezocht wat ik wilde bezoeken).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Singles-events organiseert dergelijke activiteiten.. Hier zijn wel leuke activiteiten voorgesteld, misschien gaan we hier in de toekomst wel eens gebruik van maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dan moet je zeker eens gaan kijken op de site van Color Friends. Deze organiseren nu verschillende etentjes, een avondje naar de film, andere toffe uitstappen, ... En alles in groep! Zo leer je steeds meerdere personen kennen.
  www.colorfriends.be

  BeantwoordenVerwijderen