Koppen XL over daten

dinsdag 4 januari 2011 Lies 6 Opmerkingen

Een kijktip: vanavond om 21.30 uur gaat het in Koppen XL op Een over internetdaten.

Ook op deze blog hadden we het daar al meermaals over. Een topstukje vind ik nog altijd dit. Voor uitgebreide en hilarische verslagen van dates kan je trouwens ook terecht op de onvolprezen site van onze medeblogster Isolde.

6 opmerkingen:

 1. 'k Heb ernaar gekeken en 't is allemaal waar wat ze daar zeggen. Zover ik me herinner toch :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb er niet naar gekeken want ben er toch mee opgehouden... was het interessant?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het daarnet bekeken (leve de Digicorder). Het was heel interessant. Zowel de positieve punten (je leert ervan, je breekt uit je eigen milieu en kringetje) als de negatieve (het put je emotioneel uit, mensen gaan onbeleefd om met elkaar, het werkt soms verslavend) kwamen aan bod.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook net het programma bekeken. Ik ben zelf zeker geen doorgewinterde online dater (ben er al snel achtergekomen dat dat niets voor mij is), maar hetgeen in het programma wordt verteld, zit er wel boenk op. Je kan heel wat nuttige tips opdoen in het programma, en je ook op voorhand wapenen tegen de talrijke desillusies die je zal tegenkomen. Nuttig kijkvoer voor de would-be dater! (en die man in het programma met het Schotse accent is de kers op de taart)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wou alsnog kijken naar de aflevering, maar natuurlijk heeft Telenet net nu na 3 maand gezaag, mailtjes, telefoontjes ed van mijn kant eindelijk de "net gemist", die ik nooit gevraagd had, geschrapt ! Straks ga ik mijn net gemist nog missen...
  In de Humo van deze week staat ook een artikel over datingsites.

  Met welke datingsites hebben jullie ervaring ?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Polly,
  Je kan de bijdrage terugvinden via deredactie.be > videozone > programma's > koppen.

  @iedereen,
  Voor- en nadelen dus blijkbaar, sommige succesvol en sommige niet, zo lees ik uit de blogs. Mmmm, zou ik ermee beginnen of niet?

  BeantwoordenVerwijderen