Nog meer tips

maandag 12 september 2011 Gastblogger 4 Opmerkingen

Ook al ondervonden dat sommige voedingswaren wat duurder zijn geworden? Op de markt kan je af en toe wel eens 'zaakjes' doen maar dan ook meestal als je in 'grote' hoeveelheden koopt - zoals heuse groentenpakketten en per kilo of per doos. Meestal is dat wat veel voor ne mens alleen .. tenzij je een single vriend/vriendin meeneemt om te gaan markten en het groentenpakket, die kilo mandarijnen en dat kistje litchi's door 2 (of 3) deelt! Uiteraard gaan we voor/tijdens/na het markten gezellig koffie drinken :-)

Noteer leuke adresjes die besproken worden op de regionale zender of probeer dat leuk-uitziend cafeetje/koffiehuisje uit (mijn 'lijstje' heb ik steeds mee in m'n agenda). Ben je alleen op stap? Neem dan een goed boek mee. Ben je nu net de enclyclopedie van de wereldgeschiedenis 1ste Eeuw v.Chr. - Middeleeuwen aan 't lezen of vind je een krant wat onhandig, doe jezelf dan een dwarsligger cadeau - o.a. te koop in de Standaard Boekhandel. I looove my dwarsliggers en sleur er 9 van de 10 altijd wel eentje mee.

Met dank aan onze gastblogster in het kader van de maand van de gastblogger.

4 opmerkingen:

 1. Dwarsliggers zijn de max. Het zijn kleine boekskes die wegen niets en passen in je broekzak of sjakosj. De blaadjes zijn verticaal bedrukt vandaar de naam. Ik heb er nog ene liggen, chicklit, goed voor de volgende boekenswishing.

  Bieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier meer info:
  http://www.dwarsligger.nl

  maar ze verkopen de boekjes ook bij de Standaard Boekhandel :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Bieke en Lie
  Bedankt voor de info. Ik heb die ook al in de Fnac zien liggen en dacht eraan er eentje te kopen voor op reis, maar die lettertjes zijn zo klein dat ik vreesde dat het niet zo aangenaam lezen zou zijn en dus heb ik er maar geen gekocht.
  Maar als ik een dwarsligger kan swishen op onze boekenswishing van 23 oktober, dan ga ik dat zeker eens proberen. Be there!

  BeantwoordenVerwijderen