Ons jaaroverzicht: zomer

zaterdag 21 januari 2012 Lies 2 Opmerkingen

Gentse Feesten
We trekken met een aantal bloggers en lezers naar 'de liefde in 3 bedrijven', een toneelvoorstelling die loopt tijdens de Gentse Feesten.
Onze recentste blogster en onze trouwste lezer ontmoeten er elkaar. Kort daarna zijn er 2 singles minder op deze wereld en krijgen Esmeralda en ik een verrukkelijke crêpe suzette aangeboden in de Salons Carlo Quinto.

Love is in the air
Ook bij meerdere andere medebloggers blijkt Cupido te zijn langsgeweest. Nieuwe bloggers zijn dus meer dan ooit welkom.

Maand van de gastblogger
In september houden we een maand van de gastblogger. Diverse gastbloggers bezorgen ons stukjes, waarvoor nogmaals dank.

Badoo
Het aantal vaste bloggers mag dan wel verminderd zijn, het aantal lezers gaat net de andere richting uit. Dit heeft onder meer te maken met het stukje dat ik schreef over mijn negatieve ervaring met de site Badoo, een site waar ik ongewild op terecht kwam. Wie nu de zoekterm 'Badoo' intikt, ziet als eerste zoekresultaat die site en als tweede mijn stukje. Dat levert honderden kliks per week op. Eerlijk gezegd ben ik wel blij op die manier mensen te kunnen waarschuwen voor deze site, want die deugt echt niet.

2 opmerkingen:

  1. Tja, jaaroverzicht winter kun je moeilijk schrijven, want die moeten we nog krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het jaaroverzicht van de winter is een paar dagen geleden verschenen op de blog. Het gaat wel om de winter van eind 2010 begin 2011 en die was een stuk winterser dan deze. Toen Esmeralda voor het eerst bij mij op bezoek kwam, lag er sneeuw.

    BeantwoordenVerwijderen