Ons jaaroverzicht: winter

donderdag 19 januari 2012 Lies 3 Opmerkingen

De jaaroverzichten die ik op verschillende blogs te lezen kreeg, brachten me op het idee er ook eens eentje te schrijven voor onze blog. Zo kunnen we nog eens nagenieten van al die plezierige momenten die we in 2011 beleefden dankzij Op Ons Eentje.

De komende dagen krijgt u een terugblik op een van de voorbije seizoenen.

Winter 2011

Versterking van het bloggersfront

We starten het jaar met niet minder dan 3 nieuwe blogsters.

Eentje uit Nederland en 2 uit Gent. Met de Gentse blogsters is het gemakkelijk om even vooraf kennis te maken 'in het echt'. Eerst spreek ik af met Isolde. Het wordt een bijzonder gezellige avond vol verhalen. Een paar weken later komt Esmeralda bij me op bezoek. Onze koffieklets loopt zo uit dat ik snel nog wat avondeten in elkaar flans.

Kort daarna volgt er een memorabele avond wanneer ik bij haar op bezoek ga samen met Isolde. De Cava en de wijn vloeien rijkelijk en enkel onze Bob blijft nuchter.

Enkele weken later besluiten we te vergaderen met alle bloggers, maar van vergaderen komt niet veel in huis. Iedereen heeft iets te eten mee en er valt zoveel te vertellen dat het bij eten en kletsen blijft.

Eind februari krijgen we er nog een sympathieke blogster bij uit Gent.
Ook even vermelden dat een een van de 'stichters' van deze blog een come-back maakt.

Media-aandacht

In maart verschijnen we in de Flair. Een tijdje later ook in de Goed Gevoel.

3 opmerkingen:

 1. Eigenlijk wel grappig om sommige van die oude posts (en reacties) na te lezen :-) Op een jaar tijd kan er veel veranderen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. amai zeg, is dat al een jaar geleden!
  gezellig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk vlot overzicht. En ik had geen idee dat jullie al in de Flair en in Goed Gevoel zijn verschenen. Proficiat daar dus mee ;-)

  BeantwoordenVerwijderen