Wie fietst er met ons mee?

donderdag 28 april 2011 Lies 0 Opmerkingen


Een stralende zomerdag. Veel te zonnig om binnen te zitten bloggen. Maar ideaal om op de fiets te springen en de fietstocht voor te bereiden waarvoor we jullie onlangs uitnodigden.

Omdat beelden zoveel meer zeggen dan woorden, hierbij graag een paar plaatjes die Esmeralda en ik onderweg schoten.Wij hebben in elk geval ontzettend genoten van deze tocht en hopen op even goed weer voor 29 mei.

Er zijn momenteel al een tiental mensen ingeschreven via Facebook of mail (oponseentje@gmail.com). Daar kunnen er nog een tiental bij. Om organisatorische redenen vragen we bij inschrijving je gsm-nummer door te geven.

We verzamelen op 29 mei om 10 uur in de buurt van het Gentse Sint-Pietersstation. Al wie inschrijft, verneemt kort ervoor de precieze locatie.

De tocht gaat richting Zwalmstreek en bedraagt ongeveer 50 kilometer, maar mocht het nodig zijn, dan kunnen we die onderweg nog inkorten.

We hebben een heel leuk cafeetje gevonden waar we 's middags mogen picknicken. Als iedereen - net zoals bij onze picknick van vorig jaar - iets lekkers meebrengt, kunnen we allen genieten van een heerlijk buffet. Breng wel je eigen bord en bestek mee. Dranken bestellen we bij het cafeetje waar we te gast zijn.

Daarnaast vonden we ook een plek waar we 's namiddags kunnen stoppen om iets te drinken en/of een pannenkoek te eten. Breng daarnaast zeker ook wat extra drank mee, want bij gebrek aan cafeetjes op deze tocht langs de boerenbuiten is er maar 1 echte pitstop mogelijk in de loop van de namiddag. Er zijn gelukkig wel genoeg mooie plekjes waar we ons kunnen neervleien in het gras en af en toe ook bomen om achter te verdwijnen bij sanitaire noodzaak.

0 reacties: