Fietsen

woensdag 25 mei 2011 Lies 4 Opmerkingen


'Tijdens dit weekend is het meestal droog met afwisselend wolkenvelden en brede opklaringen. Het wordt opnieuw zachter met maxima rond 20 of 21 graden in het centrum.' staat er te lezen op de site van het KMI.
Ideaal fietsweer dus.

Wil je ook mee gaan fietsen aanstaande zondag? Zorg dan dat je om 10.15 uur aan het Sint-Pietersstation in Gent bent (kant taxi's, dus als je uit de centrale stationshal komt langs je rechterkant) samen met je trouwe tweewieler. We vertrekken om 10.30 uur stipt, kwestie van ons picknick-terras te bereiken voor we van onze fiets vallen van de honger.

We stellen zelf een picknickbuffet samen met al het lekkers dat de deelnemers meehebben. Slaatjes, brood, kazen, fruit, ...: breng maar mee! Iedereen zorgt zelf voor een bord en bestek. Dranken bestellen we bij de sympathieke uitbaters van ons hopelijk zonovergoten terrasje.

Vergeet niet voldoende drank mee te brengen voor onderweg, want bij gebrek aan cafeetjes onderweg is er na het middagmaal nog maar een drank- en wc-stop voorzien.

Als je nog niet hebt laten weten dat je komt, stuur dan een mailtje naar oponseentje@gmail.com zodat wij ons kunnen verheugen op je komst en bij massale belangstelling nog politiebegeleiding kunnen aanvragen ;-). Ook even zeggen dat ook niet-singles van harte welkom zijn!

Voor de voorpret in woord en beeld, klik je hier.

4 opmerkingen:

 1. Oh, spijtig, heb nog wel eens zin in een fietstocht in groep. Spijtig genoeg kan ik deze zondag niet. Maar als je nog zoeens iets plant, laat je het maar weten! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Effe melden dat Max mobiel de zondag niet open is, dus je moet die fiets al op zaterdag ophalen, of op zaterdag al je papierwerk daar gaan doen (voorschot, code ophalen ...) 't Is maar dat de mensen het weten eh? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Anoniem: als er iemand doodgraag wil komen en het onmogelijk is zijn of haar eigen fiets op de trein te zetten, dan wil ik wel eens rondhoren in m'n vriendenkring wie er zijn fiets kan uitlenen zondag.
  Maar dan moet die persoon me wel als de bliksem mailen.

  Een andere optie is zaterdagnamiddag al naar Gent komen en er blijven overnachten. Dat kan heel goedkoop in de jeugdherberg. Voordeel is dat men dan niet vroeg moet opstaan, zelfs als men van ver komt.

  BeantwoordenVerwijderen