Boekenswishing

zaterdag 1 oktober 2011 Lies 2 Opmerkingen

De maand van de gastblogger is afgelopen. Bedankt aan iedereen die in z'n pen is gekropen. We hopen dat jullie net als wij genoten hebben van al die uiteenlopende onderwerpen, opinies, tips, ... We hebben niet alle stukjes kunnen publiceren en dus krijgen jullie binnenkort nog meer gastblogger-stukjes geserveerd. Bijdragen van gastbloggers blijven trouwens heel erg welkom, ook na deze maand van de gastblogger.

Nu wij als vaste bloggers weer op het spreekgestoelte klimmen, nodigen we jullie graag nogmaals uit voor onze boekenswhishing van zondagnamiddag 23 oktober in Gent. Iedereen die houdt van boeken, graag boeken wil ruilen en nieuwe mensen wil leren kennen, is van harte welkom. We kregen al meerdere geïnteresseerde mails van mensen die overwegen deel te nemen (maar soms nog wat drempelvrees moeten overwinnen omdat ze niemand kennen). Een boekenruil is het gezelligst en werkt het best met een klein groepje deelnemers. Daarom gaan we ons voor deze activiteit beperken tot de eerste 10 mensen die bevestigen dat ze zullen langskomen. Ben je van plan deel te nemen, mail dan naar oponseentje@gmail.com. Dan laten wij het adres weten van de uiterst charmante en boekenvriendelijke locatie in Gent centrum waar de namiddag plaatsvindt en geven wij je meer uitleg over het verloop van de namiddag.

Hopelijk wordt deze activiteit net zo gesmaakt als onze picknick, fietstocht en het toneel tijdens de voorbije Gentse Feesten.

2 opmerkingen:

  1. boeken, mensen... :-) ik ben erbij! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hou van àl mijn boeken ... ik zou ze nooit wegdoen of ruilen!
    :-)

    BeantwoordenVerwijderen