Achter de schermen van 'op ons eentje'

woensdag 2 februari 2011 Lies 2 Opmerkingen

Anderhalf jaar geleden startte ik samen met twee medesingles deze blog. Over de geschiedenis van de blog ga ik het nu niet hebben. Wel over de positieve neveneffecten ervan.

Eigenlijk was ik in het begin van plan om volstrekt anoniem te bloggen. Enkel een paar nauwe vrienden zouden weten wie er achter Lies verscholen zat. Maar dat was buiten vriend P. gerekend. Hij vond dat de blog wel wat meer bekendheid verdiende en verkondigde dus op het eerstvolgende feestje dat ik een blog had. N., die ik op dat feestje voor het eerste ontmoette, spitste meteen de oren en werd naderhand een van onze trouwste lezers. 'Ik heb meer gehad aan jullie blog dan aan de cursus voor singles die ik ooit volgde bij Vormingplus', wist ze me ooit zelfs te zeggen.

Toen de zomer naderde en ik dit stukje schreef, kreeg ik via de blog van een anonieme lezeres het aanbod om met haar op reis te gaan. Op de picknick van onze blog bleek dat achter deze anonieme lezeres niemand anders dan N. school (die dan weer niet door had dat achter Lies diegene school die ze ooit op dat feestje ontmoette). Dat bracht alles in een stroomversnelling. Twee vrienden van mij, die ook op de picknick waren, hadden ook wel interesse om mee te gaan. Dat leidde tot een prachtige reis, die uiteraard ook een stukje voor de blog opleverde. Ondertussen zie ik N. nog regelmatig terug en prijs ik me telkens gelukkig dat ik er zo'n lieve en hartelijke vriendin bij heb. Een heel toffe reisgenote ook waarmee ik in de toekomst zeker nog zal reizen. De plannen voor de komende zomer zijn stilaan aan het rijpen. En daar ben ik ongelooflijk blij om.

Maar dit is lang niet het enige positieve effect van deze blog op mijn single-leventje. Meer daarover in een volgend stukje.

2 opmerkingen:

  1. Ik ben alvast benieuwd naar dat volgende stukje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. me too! En vul het lijstje met positieve dingen maar aan met: enkele lezers een hart onder de riem steken, er door sleuren en opnieuw laten dromen. Want dat, dat doet deze blog ook met mij! Een dikke knuffel voor iedereen die er aan meewerkt !

    BeantwoordenVerwijderen